Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

Ο Μιχάλης Γιαννάκης στο Κανάλι 10


Για όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας μίλησε στο Κανάλι 10, ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Γιαννάκης.

Στις απαντήσεις του ο Μιχάλης Γιαννάκης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική για την φορολογική πολιτική, υπεραμύνθηκε της πρότασης του Προέδρου της ΝΔ, κου Αντώνη Σαμαρά...


για την θεσμοθέτηση Υφυπουργού Οικονομικών μακράς θητείας και ευρύτερης αποδοχής και αποκάλυψε τον Πολιτικό Σχεδιασμό της ΝΔ ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Δείτε εδώ το απόσπασμα της Συνέντευξης του Μιχάλη Γιαννάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.