Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

Κλείνει η ΕΤ1, αναβαθμίζεται η ΕΤ3

http://3.bp.blogspot.com/-U82brt0EWh8/TgzXwLQU6rI/AAAAAAAAG4k/HSBVOdEnpwo/s1600/%25CE%2595%25CE%25A4-1.jpgΣτην πλήρη εξυγίανση της κρατικής τηλεόρασης προχωρά ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος. Το ολοκληρωμένο σχέδιο εξορθολογισμού της κρατικής τηλεόρασης θα ανακοινωθεί από τον κ. Μόσιαλο την Παρασκευή, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 11 το πρωί.


Σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει ως τώρα γνωστά και όπως είχε αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο κ. Μόσιαλος θα προχωρήσει σε μείωση του αριθμού των κρατικών καναλιών.

Ακόμη και την Παρασκευή ενδέχεται να ανακοινωθεί το κλείσιμο του τηλεοπτικού καναλιού ΕΤ1. Παράλληλα, θα αναβαθμιστεί η ΕΤ3, η οποία θα αποτελέσει έναν εναλλακτικό τύπο ενημέρωσης, ο οποίος θα επικεντρώνεται στις ειδήσεις της περιφέρειας και σε θέματα πολιτισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα περιουσιακά στοιχεία της ΕΤ1 θα μοιραστούν στα δύο άλλα κανάλια. Η συχνότητα, δε, όπως είχε πει ο κ. Μόσιαλος στη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, θα παραμείνει «περιουσία του ελληνικού λαού».

Ο κ। Μόσιαλος με αυτόν τον τρόπο στοχεύει στη μείωση των ετήσιων δαπανών, οι οποίες επιβαρύνουν κάθε χρόνο τον κρατικό προϋπολογισμό για τη λειτουργία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/08/1-3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.