Δημοσκόπηση VPRC: Συνολική αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού

Τη συνολική αναδιάταξη της πολιτικής σκηνής παρουσιάζει σημαντική δημοσκόπηση της VPRC για τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ"
 
με άρθρο-ανάλυση του Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Από την έρευνα που δημοσιεύουν τα «Επίκαιρα» προκύπτουν οι βασικές τάσεις εξέλιξης της πολιτικής σκηνής, λίγες εβδομάδες μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό και ενάμιση περίπου μήνα πριν τον καταλυτικό για τις εκλογές μήνα Σεπτέμβριο.
Η ΝΔ φαίνεται να προηγείται σταθερά και το 54% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναψηφίσει το κυβερνών κόμμα.

Όλα τα στοιχεία της δημοσκόπησης και η ανάλυση του κ. Βερναρδάκη στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", στο τεύχος 91, που κυκλοφορεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.