Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Εσπευσμένα στις Βρυξέλλες Προβόπουλος - Ράπανος .Αεροταξί έχει γίνει το VIP αεροσκάφος...

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνουν ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος και ο Βασίλης Ράπανος ως επικεφαλής της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Προβόπουλος και Ράπανος προσεκλήθησαν να μεταβούν στις Βρυξέλλες από τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Προβόπουλος βρισκόταν χθες στην Φρανκφούρτη. 

Βασικό σενάριο το οποίο έχει τεθεί στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης είναι αυτό που προβλέπει την επιμήκυνση των ελληνικών ομολόγων που λήγουν μέχρι το 2020, για διάρκεια που θα κυμαίνεται από 15 έως και 30 χρόνια, με επιτόκιο που το ύψος του δεν έχει οριστικοποιηθεί.
Πάντως μεταξύ άλλων εξετάζεται η επαναγορά ομολόγων από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης EFSF.

ΤΑ ΝΕΑ, capital.gr
Υ
Γιατί δεν τους έπερνε μαζί ο κ. Παπανδρέου ;;
Δεν ήξερε ότι μπορεί να χρειασθεί να παρευρεθούν ;;
Για τόσο καλή προετοιμασία και πρόβλεψη μιλάμε...
Μου φαίνεται ότι το VIP αεροσκάφος/η έχουν γίνει αεροταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.