Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Special Olympics: Ξέχασαν στην Αθήνα αθλητή από τη Ρουάντα!

Κι όμως δεν πρόκειται για πλάκα: Η αποστολή της Ρουάντας μετά το τέλος των Special Olympics ξέχασε στην Αθήνα μαραθωνοδρόμο αθλητή της (που μάλιστα κέρδισε και χάλκινο μετάλλιο!), ο οποίος από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη περιφέρονταν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου. Η Χριστίνα Άνθη, υπεύθυνη αποστολών της διοργάνωσης, επιβεβαίωσε στο enet.gr το συμβάν και τόνισε ότι ο 27χρονος αθλητής είναι καλά στην υγεία του.

 
«Μετά το τέλος των αγώνων δεν τον έβαλαν στο λεωφορείο και έφτασαν στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα χωρίς τον αθλητή. Παρέμεινε μόνος του στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη και πλέον βρίσκεται στην πολυκλινική Αθηνών σε αρκετά καλή κατάσταση», είπε στο enet.gr η κ. Άνθη, η οποία πρόσθεσε πως πιθανότατα τη Δευτέρα θα μπει στο αεροπλάνο και θα επιστρέψει στην πατρίδα του.
 
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αποστολή της Ρουάντας αριθμούσε μόλις 11 αθλητές, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να ξεχάσει έναν εξ αυτών. Σχεδόν αφυδατωμένος, ο άτυχος αθλητής, δεν γνωρίζει άλλη γλώσσα πλην των σουαχίλι, κάτι που έκανε ακόμα δυσκολότερη την παραμονή του στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα διαδικαστικά θέματα τα ανέλαβε η γαλλική Πρεσβεία, καθώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει Πρεσβεία της Ρουάντας.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=291735

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.