Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησε το Rockwave festival

Δυνατή μουσική, πράσινο και παρεϊστικη διάθεση ήταν τα τρία χαρακτηριστικά της πρώτης ημέρας του φετινού "ροκ γουέιβ φέστιβαλ" (Rockwave festival), στο Τέρα Βάιμπ Παρκ στη Μαλακάσα. Οι νέες ηλικίες είχαν την τιμητική τους ενώ πολλοί ήταν και οι τακτικοί θαμώνες του φεστιβάλ. Ο κόσμος άρχισε να προσέρχεται από νωρίς το πρωί στο πάρκο, όπου την έναρξη έκανε το συγκρότημα "Go Οver" στις 11.15, ενώ η προσέλευση του κοινού αυξήθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Το σπουδαίο συγκρότημα από το παρελθόν «Stranglers» αποθεώθηκε από το κοινό.

    Κόσμος καθισμένος ή και ξαπλωμένος στο γρασίδι απολάμβανε τη φύση μετά μουσικής, ενώ πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν ήδη κατασκηνώσει στο πάρκο για να απολαύσουν τις εκδηλώσεις του τριήμερου φεστιβάλ.

    Μικροπροβλήματα στον ήχο κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος Cake δεν πτόησαν τραγουδιστές και κοινό οι οποίοι συνέχιζαν να διασκεδάζουν μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι Editors, το βασικό συγκρότημα της πρώτης μέρας του φεστιβάλ, έκλεισε τη βραδιά με ξέφρενους electro (ηλέκτρο) ρυθμούς.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.