Ξεκίνησε το Rockwave festival

Δυνατή μουσική, πράσινο και παρεϊστικη διάθεση ήταν τα τρία χαρακτηριστικά της πρώτης ημέρας του φετινού "ροκ γουέιβ φέστιβαλ" (Rockwave festival), στο Τέρα Βάιμπ Παρκ στη Μαλακάσα. Οι νέες ηλικίες είχαν την τιμητική τους ενώ πολλοί ήταν και οι τακτικοί θαμώνες του φεστιβάλ. Ο κόσμος άρχισε να προσέρχεται από νωρίς το πρωί στο πάρκο, όπου την έναρξη έκανε το συγκρότημα "Go Οver" στις 11.15, ενώ η προσέλευση του κοινού αυξήθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Το σπουδαίο συγκρότημα από το παρελθόν «Stranglers» αποθεώθηκε από το κοινό.

    Κόσμος καθισμένος ή και ξαπλωμένος στο γρασίδι απολάμβανε τη φύση μετά μουσικής, ενώ πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν ήδη κατασκηνώσει στο πάρκο για να απολαύσουν τις εκδηλώσεις του τριήμερου φεστιβάλ.

    Μικροπροβλήματα στον ήχο κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος Cake δεν πτόησαν τραγουδιστές και κοινό οι οποίοι συνέχιζαν να διασκεδάζουν μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι Editors, το βασικό συγκρότημα της πρώτης μέρας του φεστιβάλ, έκλεισε τη βραδιά με ξέφρενους electro (ηλέκτρο) ρυθμούς.

ΑΠΕ

Σχόλια