"Nein" των Γερμανών πολιτών σε νέα βοήθεια

Ολοένα και περισσότεροι Γερμανοί ανησυχούν για τη σταθερότητα του ευρώ. Τι λένε για την παροχή νέας βοήθειας στην Ελλάδα και την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ;

Σύμφωνα με το νέο βαρόμετρο του ZDF (2ο πρόγραμμα γερμανικής κρατικής τηλεόρασης), το 33 % των Γερμανών θεωρεί στην παρούσα φάση την ευρωκρίση το σημαντικότερο πρόβλημα για τη Γερμανία. Λιγότεροι φαίνεται να ανησυχούν για την ανεργία (22%), το χρέος (11%) και την πυρηνική ενέργεια (10%). Γενικότερα πάντως οι πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τη διαχείριση της κρίσης εκ μέρους της ΕΕ. Μόλις το 35 % δηλώνει ότι οι 27 κάνουν καλά τη δουλειά της.
Για την Ελλάδα
Το 58 % των Γερμανών απορρίπτει την παροχή νέας βοήθειας προς την Ελλάδα ενώ υπέρ δηλώνει το 37 %. Μοιρασμένοι την ίδια ώρα όσον αφορά το ερώτημα για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ: 47 % υπέρ, 47 % κατά. Θετικότερα βλέπουν οι Γερμανοί τους υπόλοιπους «αδύναμους κρίκους»: την παραμονή της Ισπανίας στην ΟΝΕ επιθυμεί το 77 %, της Ιταλίας το 73 %, της Πορτογαλίας το 68 % ενώ της Ιρλανδίας το 67 %.
 
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15237197,00.html

Σχόλια

  1. ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ !!!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ Η ΑΡΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΒΡΕΦΩΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ?!?!?

    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ?!?!?

    ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ...

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ Α.....Α ΚΑΙ ΟΧΙ Α......Α ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.