KAΛHNYXTA ΕΛΛΑΔΑ

Χθές το βράδυ, χτυπά το τηλέφωνο του Πάνου Καμμένου. Το τηλεφώνημα ήταν από τον Αντέννα, στην άλλη άκρη μία γυναικεία φωνή.

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/cf80ceb1cf80ceb1ceb4ceaccebaceb7cf82.jpg?w=225ΑΝΤ: Καλησπέρα σας κύριε βουλευτά, Είμαι από την εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη και θα θέλαμε να ελθετε στην εκπομπή την Δευτέρα.

ΠΚ: Κορίτσι μου αφού θα μου το ακυρώσετε. Τι κάνουμε την κουβέντα; Δεν το ξέρεις ότι έχετε εντολές;

ΑΝΤ: Μα τι είναι αυτά που λέτε κύριε Καμμένο, ο κύριος Παπαδάκης θέλει να έλθετε στην εκπομπή. Πως είναι δυνατόν να το ακυρώσουμε;

ΠΚ: Βρε κοπέλλα μου αφού ξέρω τι σου λέω. Σε χρόνο μηδέν θα με πάρεις και θα μου πεις ότι ακυρώνεται η εμφάνιση, γιατί να κουραζόμαστε;

ΑΝΤ: Κύριε Καμμένε δεν έχετε δίκιο. Εάν δεν θέλετε να μας
το πείτε. Αλλά ο κύριος Παπαδάκης θέλει οπωσδήποτε να βγείτε.

ΠΚ: Εντάξει λοιπόν, θα τα πούμε εκεί Δευτέρα πρωΐ.

----- Λίγη ώρα μετά ξαναχτυπά το τηλέφωνο του Καμμένου, Ήταν η ίδια φωνή-----

ΑΝΤ: Κύριε Καμμένε, ξέρετε, συνέβει κάτι έκτακτο...

ΠΚ: Μα αφού στο είπα κοπέλλα μου, δεν έπρεπε να μπεις στην διαδικασία.

ΑΝΤ: Μα όχι, ξέρετε... λόγω των γεγονότων θα ασχοληθούμε με το θέμα της αστυνομίας την Δευτέρα, οπότε θα σας καλέσουμε άλλη φορά!!!

Μπραβο κύριε Παπαδάκη. Ενώ θα μπορούσατε να αποσυρθείτε και να κρατήσει ο κόσμος μία όμορφη εικόνα μετά από τόσα χρόνια δημοσιογραφίας, προτιμήσατε να μείνετε και να εξευτελίζεστε για λίγα Ευρώ. Αυτό που θα καταφέρετε είναι να μοιραστείτε γιαούρτια που σας αξίζουν λιγότερο από κάποιους άλλους σφουγγοκωλάριους. Σκεφθείτε το λίγο και πείτε "καληνύχτα"...

Σχόλια

  1. Αντε παλι με τον αγαπητό και καθόλα συμπαθή κ. Καμμένο.
    Και που μαθαίνεται τι λέγεται στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του ?
    Ας κανουμε ένα QUIZ :
    Α. Το είπε ο ίδιος
    Β. Το είπε η γυναικεία φωνή του ΑΝΤ1
    Γ. Το είπε ο κ. Παπαδάκης
    Δ. Του έχετε βάλει κοριό
    Ε. Το είπε ένα πουλάκι
    Περιμένω την σωστή απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.