Αντί του Eurogroup Τηλεδιάσκεψη..'Αντε την άλλη φορά μέσω Tweeter !!


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Ευρωπαϊκής επιτροπής Olivier Bailly, η προγραμματισθείσα, επείγουσα και πολυσυζητημένη σύσκεψη του Eurogroup, που ήταν να γίνει την Κυριακή, τελικά αναβάλλεται και θα γίνει τηλεδιάσκεψη αύριο.. 

Καλύτερα να γλυτώσουμε και τα έξοδα του προεδρικού αεροσκάφους..

'Αντε την άλλη φορά μέσω Tweeter !!

Σχόλια

  1. Καλύτερα. Ξέρεις πόσα καύσιμα θέλει ένα jet για να πάει τον Βενιζέλος στις Βρυξέλλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου δεν είναι πια μέλος κάποιας κυβέρνησης και δεν εκπροσωπεί πια κάποιο κράτος μετά το Μεσοπρόθεσμο, αλλά είναι ο υποδιευθυντής του τοπικού υποκαταστήματος, από εδώ και πέρα θα του φέρονται όπως του αρμόζει για τον βαθμό του. Σαν το υπαλληλάκι τους. Κομμένα πια τα Eurogroup. Τηλεδιασκέψεις 5 λεπτών και πολύ του είναι... sic transit gloria mundi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.