Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Δείτε πως παίρνουν λεφτά για ανέργους από την Ε.Ε, σοβαρές χώρες...

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε σήμερα την αίτηση της Γερμανίας για συνδρομή από το Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση της ΕΕ (ΕΤΠ). 
Τα  4.3 εκατ.€ που ζήτησαν οι γερμανικές αρχές, θα βοηθήσουν 778 απολυμένους εργαζόμενους στην απασχόληση. 

Οι εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους στον τομέα των αυτοκινήτων, μετά την μείωση ζήτησης αγοράς νέων αυτοκινήτων στην ΕΕ, με την έναρξη της οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.