Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Τελικά ποιος λέει αλήθεια, κύριε Αθανασιάδη;

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, εξέθεσε ανεπανόρθωτα για άλλη μια φορά τον βουλευτή Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, κ. Αλέκο Αθανασιάδη, με τη δήλωση του, ότι σε συνομιλία που είχε μαζί του τον διαβεβαίωσε ότι δεν δέχθηκε απειλές από κανένα για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και ήταν μια συνειδητή επιλογή του.
Υπενθυμίζουμε ότι σε τοπικό δίκτυο ο κ.  Αθανασιάδης υποστήριξε ότι τον καλούσαν από  γερμανικά νούμερα και τον απειλούσαν μέχρι και με δολοφονία, αν καταψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο.
Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ δεν κατανοούν ότι ο εμπαιγμός της κοινής γνώμης οδηγεί σε μεγαλύτερο εκνευρισμό και οργή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.