Όχι, δεν ήταν προφητικά τα λόγια της Α.Ψαρούδα-Μπενάκη στον Παπούλια

Οι δηλώσεις Γιουνκέρ για δραστικό περιορισμό της κυριαρχίας της Ελλάδας (εδώ), έφεραν στο νου πολλών (και ημών) αυτόματα, τις περίπου παρόμοιες δηλώσεις της κ.Μπενάκη. Όμως, υπάρχει μια 
σημαντική διαφορά. Δείτε το βίντεο και θα σας την πούμε: 

Λέει λοιπόν η κ.Μπενάκη:

"...ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ"

Ε, λοιπόν; Βλέπετε εσείς, ο περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας να γίνεται χάριν της ευημερίας;

Σχόλια

  1. Περαν των ανωτέρω αναφερομένων πρέπει να επισημανθεί οτι οι δηλώσεις δεν έγιναν από έναν απλό βουλευτή, αλλά από την Πρόεδρο της Βουλης τον τρίτο θεσμικό παράγοντα, μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H προσφώνηση όπως ανακοινώθηκε και στην ολομέλεια της Βουλής, και εκεί ήταν όλοι παρόντες και κανένας δεν μίλησε. Μήπως ήξεραν τι θα κολουθήσει?
    http://www.youtube.com/watch?v=psl2BRBuZC0&feature=related

    Διαβάστε από τα πρακτικά της Βουλής πλήρες το κείμενο της προσφώνησης της προέδρου της Βουλής καθώς και την αντιφώνηση του Προέδρου.

    http://www.freewebs.com/kontopoulos/praktika.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.