Γιούχα και ρυζόγαλο Λαμίας για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη

Πάνω από δυο ώρες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης παρέμεινε εγκλωβισμένος μετά το επεισόδιο με αγανακτισμένο πολίτη σε κεντρική πλατεία της Λαμίας.
Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να φυγαδεύσει τον Νίκο Τσώνη, ο βουλευτής δεν γλύτωσε από το μένος των αγανακτισμένων πολιτών.
Μόλις βγήκε άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.
Από τα "πυρά" δεν γλύτωσαν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι... Δείτε τη στιγμή της εξόδου του βουλευτή και τι ακολούθησε:


Αυτό που σχολιάστηκε πάρα πολύ αρνητικά από τους αγανακτισμένους πολίτες, αλλά και άλλους που παρακαλουθούσαν για πάνω από 2 ώρες τα επεισόδια και την "ομηρία" του βουλευτή ήταν η ισχυρή αστυνομική δύναμη. <<Έφεραν όλη την αστυνομική δύναμη της Φθιώτιδας να φυλάξει τον βουλευτή. Είδα αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί είναι για να φυλάνε τους πολίτες και τα απομακρυσμένα χωριά και όχι τους επίσημους>> είπε χαρακτηριστικά στο LamiaReport παρευρισκόμενος πολίτης.


lamiareport.gr
 

Σχόλια

  1. οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια και σακούλες με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι.....
    ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες: Η δε θα βλεπουν τιποτα ή θα βγαλουν τις μασκες και θα αναπνεουν τα χημικα που οι ίδιοι πετάνε μαζι με τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι καλύτερο από ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΦΡΟ, όπως κάναν τα παλικάρια οι Γάλλοι Πυροσβέστες στις απεργίες τους, όπου ξεφτυλίζουν τα ΜΑΤ.
    Πάει με το 25λιτρο και έχει φτηνή τιμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.