Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης και Ξάνθης, Μ. Χατζηοσμάν και Τσ. Μάντατζη, ...ενημέρωσαν τον Αχμ. Νταβούτογλου, για τα προβλήματα "της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης" (!)


Με τον υπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου συναντήθηκαν σήμερα στην Άγκυρα οι βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Μεχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη. 
Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Ανατολή", αναφέρει ότι
οι βουλευτές "ενημέρωσαν τον Αχμέτ Νταβούτογλου σχετικά με τα προβλήματα της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.