«Βιάζεται» η κυβέρνηση να διώξει τους αγανακτισμένους…


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της βίαιης απομάκρυνσης από την πλατεία Συντάγματος των «αγανακτισμένων» πολιτών που επιμένουν να παραμένουν εκεί. Ήδη στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ αλλά και σε στενή συνεργασία με τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του πολίτη Χρήστο Παπουτσή, οι επικεφαλής της ΕΛΑΣ… έχουν δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο, όπως το χαρακτηρίζουν, σχέδιο όχι μόνο για την απομάκρυνση των «αγανακτισμένων» από οποιοδήποτε χώρο της πλατείας αλλά και το… μπλοκάρισμά τους ώστε να μην μπορούν να επανέλθουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα κρίσιμα 24ωρα είναι αυτά από τις 15 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή έως και τις 19 του ίδιου μήνα. Στην ΕΛΑΣ συζητείται ιδιαίτερα το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η όλη επιχείρηση υπό το φόβο επεισοδίων λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα της αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον στις 17 και 18 Ιουλίου.

Το γεγονός ότι η Χ. Κλίντον θα κινηθεί σε χώρους που εφάπτονται της πλατείας Συντάγματος (Βουλή, Μέγαρο Μαξίμου, Προεδρικό Μέγαρο και υπουργείο Εξωτερικών) δίνει, κατά τους αστυνομικούς, την καλύτερη δικαιολογία για «εκκένωση» της πλατείας Συντάγματος αλλά και την… απαγόρευση παραμονής σε αυτήν του οποιουδήποτε, για λόγους ασφαλείας!

Οι ίδιοι επικεφαλής θεωρούν, όπως χαρακτηριστικά λέχτηκε σε σύσκεψη ότι «αν πνίξουμε την πλατεία στα δακρυγόνα θα ησυχάσουμε πολύ γρήγορα»!
OnNews 

http://citypress-gr.blogspot.com/2011/07/blog-post_2771.html

Σχόλια