Δεν υπάρχει κυβέρνηση..Ξένες τράπεζες αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς !!

Ξένες τράπεζες θα συναντηθούν για να καταλήξουν σε σχέδιο ενίσχυσης της Ελλάδας !!!

Σύμφωνα με το Reuters..
Διεθνείς τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες θα συνεδριάσoυν σήμερα Τετάρτη, για να καταλήξουν σε ένα σχέδιο για την συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας, καθώς αυξάνονται οι φόβοι ότι η πρόταση θα εκτροχιαστεί. 
Το Institute of International Finance (IIF), είπε ότι θα προεδρεύσει της συνεδρίασης του ιδιωτικού τομέα πιστωτών. 
(Σας θυμίζουμε στις 23/6/2011 είχαμε Συνάντηση του γενικού διευθυντή του IIF με τον Γ. Παπανδρέου . Κάντε κλικ στην φωτο αριστερά) 
Το Institute of International Finance (IIF), χρειάζεται
να επιλύσει το πώς μια συμφωνία μπορεί να ξεπεράσει τους οργανισμούς αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, χωρίς να υπάρξει χρεοκοπία, και πως οι λογιστές θα ασχοληθούν με το θέμα. Πολλή δουλειά απομένει να γίνει μιας και η σημερινή συνάντηση δεν θα είναι καθοριστική, αναφέρουν αρκετές πηγές.
"Είναι μια διαδικασία". Ο νέος Γάλλος υπουργός Οικονομικών δήλωσε σήμερα ότι θα χρειαστούν εβδομάδες, στη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι περίπλοκο. Δεν μπορεί να διευθετηθεί το θέμα μέσα σε μια νύχτα», δήλωσε γαλλική πηγή ιδιωτικού τομέα που συμμετέχει στις συνομιλίες. 
Είπε ότι είναι απίθανο να υπάρξει "ένα ενιαίο σχεδιο που ταιριάζει σε όλες τις λύσεις", αλλά μάλλον πολλές επιλογές, λόγω του αριθμού των διαφόρων εμπλεκόμενων ομολογιούχων και των ενδιαφερομένων μερών. 
"Το θέμα είναι τόσο περίπλοκο που χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο», πρόσθεσε πηγή  από γερμανικό τραπεζικό κλάδο ..

Y.Γ
Έχει εξουσιοδοτήσει κανένας το Institute of International Finance, να εκπροσωπεί την Ελληνική κυβέρνηση;
'Eχουμε υπογράψει καμιά συμφωνία;

Σχόλια

  1. Βρισκόμαστε κάτω από τη μπότα των τραπεζών.Υπόδουλοι αν είναι δυνατόν ένας ολόκληρος λαός σε τράπεζες!Αν αυτό γινόταν σε ένα πρόσωπο θα λέγαμε ας πρόσεχε ή είναι μια μονάδα,δεν επιβαρύνει το σύνολο.Μα εδώ είναι ένας λαός,και τί λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι τόσο περίπλοκο διότι :
    Τα φιλέτα πολλά, τα αρπαχτικά πολλά και η μοιρασιά είναι δύσκολη...!
    Εεεε ρε στειλιάρι που χρειάζεται...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα πλήρως κατατοπιστικό άρθρο στο
    http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/196753/skoupidia-kai-ta-portogalika-omologa/
    Για να καταλάβουμε που είμαστε σε σχέση με τις αλλες χώρες της ευροζώνης και τι σημαίνουν οι επενδυτικές κλίμακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.