Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Γαϊδουριά αναισθησίας στο Μετρό

Κάποιος εισαγγελέας πρέπει να κινηθεί. Αυτές τις μέρες του καύσωνα σχεδόν σε όλους τους συρμούς του Μετρό που κινήθηκα δεν υπήρχε κλιματισμός και τα ανοιχτά παράθυρα δεν ωφελούσαν σχεδόν καθόλου, εκτός αν ήσουν 1,80 και ακριβώς πίσω από το παράθυρο στη ροή του αέρα (γιατί έχει και τζάμια). Δεν είναι κάτι καινούριο, για αρκετά χρόνια το ίδιο κάθε καλοκαίρι. Ρώτησα τον υπεύθυνο σταθμού στην Αττική γιατί δεν έχει κλιματισμό ο συρμός κυρίως αυτές τις μέρες του καύσωνα και μου είπε
ότι επειδή τα βαγόνια είναι γερμανικά και δεν είναι καινούρια κορεάτικα !!!
Δηλαδή είτε μας κοιροϊδεύουν είτε ο Σημίτης αγόρασε συρμούς από τους Γερμανούς που δεν είχαν κλιματισμό. Γιατί αλλιώς τα καινούρια κορεάτικα βαγόνια έχουν κλιματισμό ενώ τα παλιά γερμανικά δεν έχουν; Όταν το Μετρό κινεί συρμούς χωρίς κλιματισμό, κυρίως το καλοκαίρι και κυρίως σε συνθήκες καύσωνα, επιχειρεί συνειδητά να προκαλέσει σωματικές βλάβες στους επιβάτες. Τουλάχιστον αφυδάτωση και λιποθυμία γιατί είναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ με τη ζέστη μέσα.
Να περιμένουμε να κινηθεί κάποιος εισαγγελέας ή η Δικαιοσύνη κάνει τα μπάνια της;
 
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.