Κουίζ: Θα πάρει νέα μέτρα ο κ. Βενιζέλος ;;

Χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν καλεσμένος στους Νέους Φακέλους της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.
Δείτε στο βιντεο τι απάντησε ο κ. Βενιζέλος σε ερώτηση για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ληφθούν άλλα μέτρα...
Έχω πει πολλές φορές ότι δεν θα κάνω δήλωση ότι δεν θα πάρουμε ποτέ νέα μέτρα, γιατί μπορεί να κρατήσετε στο αρχείο σας το βίντεο και να μου το παίζετε ...



Τόσο σίγουρος είναι ο κ. Βενιζέλος για την επιτυχία του μεσοπρόθεσμου..
Τόσο σίγουρος που δεν μπορεί να δεσμευθεί για το αν θα παρθούν νέα μέτρα.
Το εντυπωσιακό όμως είναι η απάντηση, δεν απαντάω γιατί μπορεί να μου βγάλετε τις κασέτες με τις δηλώσεις...υπονοώντας προφανώς τον Παπακωνσταντίνου.
Σου λέει άσε καλύτερα να κάνω τον "κινέζο" παρά να με κάνουν ρόμπα με τίποτα βίντεο αργότερα.

Σχόλια

  1. Για ένα είναι απολύτως σίγουρος ότι, δεν είναι σίγουρος τα λανθασμένα/απάνθρωπα μέτρα διάλυσης και ξεπουλήματος της Ελλάδας, που ήδη έχουν ληφθεί/αποφασιστεί επαρκούν.
    Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
    Εκμεταλεύονται την αφωνία( στα ΜΜΕ) της αντιπολίτευσης, την αφασία και απάθεια των Ελλήνων καιαν δεν ξυπνήσουμε... θα μας σκίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι το κυβερνητικό παρεάκι είναι έτοιμο να εξθλιώσει ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό, αφού μας μιλάνε ήδη για μέτρα για τη δόση της 15ης Σεπτεμβρίου. Οι δημαγωγοί με πιστοποιητικό γνησιότητας (και με τον Λοβέρδο να το παραδέχεται) κατηγορούν την αντιπολίτευση για λαϊκισμό και δημαγωγία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.