Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Β.Παπαγεωργόπουλος: Είναι πρωτοφανές, η Κυβέρνηση ΔΗΜΕΥΣΕ την ακίνητη περιουσία των Δήμων!


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις ευθύνες των δήμων, οι οποίοι δεν πληρώνουν τη συμμετοχή τους στα προγράμματα καταπολέμησης των κουνουπιών, ο κ.Παπαγεωργόπουλος σημείωσε ότι οι Δήμοι όλης της χώρας υποφέρουν από την πρωτοφανή αφαίμαξη της Κυβέρνησης, που περικόπτει συνεχώς τα κονδύλια και τις χρηματοδοτήσεις τους.«Δυστυχώς περνά στα ψιλά ότι στο περίφημο «Μεσοπρόθεσμο» η ακίνητη περιουσία όλων των Δήμων της χώρας..
περιέρχεται στο Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, δηλαδή δημεύθηκε, ενώ τα πιθανά έσοδα από την αξιοποίηση ή πώλησή της θα διοχετευθούν στην κάλυψη του χρέους της χώρας», κατήγγειλε ο κ. Παπαγεωργόπουλος. «Σήμερα ούτε καν το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης», σημείωσε χαρακτηριστικά.
http://papageorgopoulos.wordpress.com/2011/07/05/periousiadimon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.