Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Γεώργιος Νούλας: Γιατί δικαιώθηκα από τις εξελίξεις στη μήνυση κατά του μνημονίου

Επίκαιρη όσο ποτέ μετά από 15 μήνες, η μήνυση από τον δικηγόρο – διεθνολόγο Γεώργιο Νούλα κατά των οίκων αξιολόγησης, των κερδοσκόπων και όλων όσων μας οδήγησαν στο μνημόνιο.
Παρακάτω ακολουθούν οι σύνδεσμοι με ολόκληρη την ομιλία – μηνυτήρια αναφορά του κ. Νούλα στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στις 15-6-2011.

Επίσης στη συγκεκριμένη εκδήλωση μίλησε και ο γνωστός οικονομικός αναλυτής και δημοσιογράφος Max Keiser, του οποίου την ομιλία μπορείτε να παρακολουθήσετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.youtube.com/watch?v=6CFzsWeJJ-4

Για περισσότερες πληροφορίες και βίντεο επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

http://www.minisikerdoskopon.gr

http://www.youtube.com/user/NoulasGeorge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.