Έλληνες κομμάντο κατέλαβαν το πλοίο για τη Γάζα!!!


http://i.cdn.turner.com/cnn/2011/WORLD/meast/07/01/israel.gaza.flotilla/t1larg.flotilla.gaza.jpgΈλληνες κομμάντο του Λιμενικού κατέλαβαν πριν λίγο, μετά από προσπάθειες ωρών, το αμερικάνικο πλοίο "The Audacity of Hope" που σκόπευε να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης!!! Οι κομμάντο του Λιμενικού ανέβηκαν στο πλοίο οπλισμένοι ...
σαν αστακοί και με τη χρήση δακρυγόνων προσπαθούν να το θέσουν υπό τον έλεγχό τους!!!
Δείτε τι γράφει το in.gr :
Στο σκάφος επιβαίνουν 36 ακτιβιστές και περίπου 10 δημοσιογράφοι, ως επί το πλείστον Αμερικανοί. Η εκπρόσωπος των ακτιβιστών στο πλοίο Τζέιν Χίρσμαν ανέφερε στο Associated Press πως φουσκωτά του Λιμενικού μπήκαν μπροστά από το πλοίο και το σταμάτησαν περίπου 2 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά.
Ένας από τους δημοσιογράφους που επέβαιναν στο πλοίο, ο Τζόζεφ Ντέινα, ανέφερε στο Al Jazeera πως το πλοίο γύρισε όταν «πλήρως οπλισμένοι κομάντο ενώθηκαν με τις δυνάμεις του Λιμενικού και στόχευαν με τα όπλα τους ακτιβιστές πάνω στο πλοίο».
Aκούστε και το ηχητικό με την έκκληση της Αν Ράιτ, ακτιβίστριας στο πλοίο, προς τα μέλη του Λιμενικού όπου αναφέρει ότι έιναι οπλισμένοι.

Περισσότερα στο cnn.com


http://dexiextrem.blogspot.com/2011/07/blog-post_1847.html

Σχόλια