Δείτε κ. Παπανδρέου και κ. Βενιζέλο, πως προστατεύονται τα περιουσιακά στοιχεία και η ασυλία των δανειστών..



Αυτή είναι η συμφωνία, για την δημουργία του EUROPEAN STABILITY MECHANISM (ESM)  (Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας), που υπέγραψαν χθες οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης.
Μήπως θυμόσαστε τι περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, η "περίφημη"  δανειακή σύμβαση σχετικά με την ασυλία των περιουσιακών μας στοιχείων ;;
Δείτε στην συνέχεια και συγκρίνετε την δανειακή σύμβαση και την συμφωνία ESM, στα επίμαχα σημεία των περιουσιακών στοιχείων και ασυλίας...


Δανειακή σύμβαση (Λεπτομέρειες ΕΔΩ)

Ρίξτε τώρα μια ματιά και στην χθεσινή συμφωνία ΕSM..
 Άρθρο 27: Νομικό καθεστώς, προνόμια και ασυλίες


Το ESM, η περιουσία, η χρηματοδότηση και τα περιουσιακά του στοιχεία, όπου βρίσκονται και όποιος και να είναι ο κατόχος τους, χαίρουν ασυλίας από κάθε μορφή δικαστικής διαδικασίας, εκτός από το βαθμό που η ESM παραιτηθεί ρητά από την ασυλία, για τους σκοπούς οποιασδήποτε διαδικασίας ή από τους όρους κάθε σύμβασης , καθώς τεκμηρίωσης των χρηματοδοτικών μέσων.
Η ιδιοκτησία, η χρηματοδότηση και τα περιουσιακά στοιχεία του ESM πρέπει, όπου και αν βρίσκονται ο κάτοχος τους, να χαίρουν ασυλίας από, έρευνα, επίταξη, δήμευση, απαλλοτρίωση ή οποιαδήποτε άλλη μορφή κατάσχεσης, τη λήψη ή αποκλεισμό από την εκτελεστική, δικαστική, διοικητική ή νομοθετική δράση.
Τα αρχεία της ESM και όλων των εγγράφων που ανήκουν στο ESM ή έχει στην κατοχή του, είναι απαραβίαστα

'Αρθρο 30: Ασυλία προσώπων

Προς το συμφέρον του ESM, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των , οι διοικητές, αναπληρωτές διοικητές, διευθυντές, αναπληρωτές, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα άλλα μέλη του προσωπικού, χαίρουν ασυλίας από νομικές διαδικασίες, όσον αφορά τις πράξεις που τέλεσαν υπό την επίσημη τους ιδιότητα και απολαμβάνουν το απαραβίαστο σε σχέση με επίσημα έγγραφα τους.
Φυσικά και δεν υπάρχει καμιά σχέση-σύγκριση μεταξύ της δανειακής σύμβασης και της συμφωνίας ESM !!
Πως να υπάρχει άλλωστε...
Οι τραπεζίτες και οι κρατούντες στην Ε.Ε, ξέρουν να προστατεύουν τα συμφέροντά τους, σε βάρος μας φυσικά.
Ξέρουν να προστατεύουν και να καλύπτουν την πάρτη τους, έχοντας πλήρη ασυλία και ατιμωρησία !!!
Έτσι φτιάχνουν συμβάσεις κ. Παπανδρέου και κ. Βενιζέλο .
Έτσι προστατεύονται τα περιουσιακά στοιχεία, η εθνική κυριαρχία και η ασυλία.

Σχόλια

  1. τι να σας πούμε ρε @ρ&ι$ια, %&$@* ΟΧΧ#@%**,
    45κμ@$$^*)++&$###,
    ξεπουλάτε τη χώρα.
    Για ΠΟΣΑ ΡΕ?
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ?
    Ε? ΡΕ
    για ΠΟΣΟ εκτιμάτε τη ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ?
    δοσίλογοι, κάπου θα βρεθούμε δε μπορεί.
    Θα σας ρωτήσω κι από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.