Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Τρίβουν τα χέρια τους οι ιδιώτες για το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου..Μαύρες σημαίες έχουν σκοπό να ανεβάσουν τα πανεπιστήμια σε ολόκληρη τη χώρα με αφορμή το νομοσχέδιο για την Παιδεία της κυρίας Διαμαντοπούλου. Σημειώστε: την εξέλιξη των καθηγητών θα την κρίνουν συνάδελφοί τους από ...
ΞΕΝΑ πανεπιστήμια. Μιλάμε για χοντρό γέλιο....

http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_7998.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.