Ε όχι... αυτό πάει πολύ!

Δείτε ρε παιδιά τι έστειλαν μέσω Twitter από το gov.gr, την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής κυβέρνησης...
Και για περίπτωση που το σβήσουν, κράτησα screenshot:

Πατήστε την εικόνα για να την δείτε σε πραγματικό μέγεθος

Τι περιέχει λοιπόν το wallpaper; Κάτι χρήσιμο; Π.χ. τηλέφωνα επικοινωνίας; email; Ιστότοπους πληροφοριών για την λειτουργία του κράτους; Μπα... κάτι καλύτερο. Ένα απόφθεγμα του "Εθνικού" μας "ηγέτη", Γιωργάκη...
Θαυμάστε και εμπνευστείτε:


Δεν ξέρω δηλαδή τι να πω.  Ξεπερνάει κάθε όριο. 

http://vaspersview.blogspot.com/2011/07/blog-post_9946.html

Σχόλια

  1. Μέχρι και στο οριστικό τέλος τους, τραγικά τα παΣΟΚοπρόσκυλα!! Πάντως υποψιάζομαι ότι ΚΑΙ η επίσημη ανακοίνωση περί πτώχευσης μέσω Twitter, άλλωστε από το ελικόπτερο πιάνει το wi-fi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΟ ΓΟΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕΚΣ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.