Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Αποθεώθηκαν οι Μπον Τζόβι

Με τον ίδιο έντονο και ενθουσιώδη ρυθμό τραγουδούσε επί δυόμιση ώρες στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α, το θρυλικό συγκρότημα των Μπον Τζόβι, το οποίο κυριολεκτικά ξεσήκωσε το κοινό. Κόσμος από ολόκληρη την Ελλάδα κατέκλυσε το στάδιο, από νωρίς το απόγευμα και έφτασε να ξεπερνά τους 80.000 θεατές. Τη βραδιά άνοιξε το ελληνικό συγκρότημα Μπράδερς ιν πλαγκ (Brothers in Plug) , ενώ λίγη ώρα αργότερα, το κοινό χόρεψε στους ρυθμούς του συγκροτήματος από τη Δανία "The Breakers".

    Δέκα λεπτά μετά τις εννέα, τα φώτα έσβησαν και το γιγάντιο βίντεο γουολ, το οποίο είχε στηθεί πάνω στη σκηνή του σταδίου, φώτισε. Η στιγμή της εμφάνισης των Μπον Τζόβι, είχε φτάσει. Το κοινό παραληρούσε ακούγοντας τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, να χαιρετίζει το κοινό και να ξεκινάει με αγαπημένες επιτυχίες από το παρελθόν. 
AΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.