Προβάδισμα στη ΝΔ δίνει και νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα στη ΝΔ δίνει και η δημοσκόπηση της Rass που δημοσιεύεται στο "Παρόν", με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Α. Σαμαρά να παίρνει για πρώτη φορά «κεφάλι» εκτός από την πρόθεση ψήφου και στην παράσταση νίκης και στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.
Σημαντικό εύρημα της δημοσκόπησης είναι επίσης ότι τα ποσοστά του δικομματισμού μειώνονται στο 47,5%, ενώ την ίδια ώρα το 50,1% ζητά πρόωρες εκλογές.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου...
η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με 1,3%, ενώ στην προηγούμενη μέτρηση η διαφορά ήταν στο 0,9%.

Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: ΠΑΣΟΚ 23,1%, ΝΔ 24,4%, ΚΚΕ 7,8%, ΛΑΟΣ 4,8%, ΣΥΡΙΖΑ 3,4%, Οικολόγοι 3,3%, Δημοκρατική Αριστερά 2,3%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,4%, Άρμα Πολιτών 2,2%, ενώ το 20,8% των ερωτηθέντων απαντά «δεν ξέρω – δεν απαντώ».
 
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 54,8% έναντι 37,8% του ΠΑΣΟΚ, ενώ  στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Α. Σαμαράς περνά μπροστά με 31,5%, έναντι 30,5% του Γ. Παπανδρέου. Πρώτος ωστόσο παραμένει ο «κανένας» με ποσοστό 36,8%.

Σύμφωνα με την έρευνα 8 στους 10 ερωτηθέντες εκτιμούν πως έρχονται χειρότερες μέρες, ενώ το 77,6% πιστεύει πως ακόμα και χωρίς την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου οι Ευρωπαίοι δεν θα άφηναν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει.

http://www.star.gr/politics

Σχόλια

  1. ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμεσα εκλογές, για να δούμε φως σε 3 με 4 χρόνια αφου αναλάβει ο Αντώνης και αφού ρίξει το έλλειμα
    http://press-gr.blogspot.com/2011/07/blog-post_9252.html
    Δηλαδή αν γίνουν εκλογές λχ τον Σεπτέμβρη και βγεί ο Αντώνης για να εφαρμόσει τη συνταγή του θα δούμε φώς τουλάχιστον κατά τον Σεπτέμβρη του 2015.
    Και μεχρι τότε τι θα τρώμε ?
    Τη συνταγή του Αντώνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.