Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, όλοι, απαιτείται να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα.
Πρώτιστο μέλημα όλων οφείλει να είναι η προάσπιση της Δημοκρατίας και η απρόσκοπτη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και των εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού λαού.
Αυτή η αναγκαία για τη χώρα συνθήκη, αφορά ιδιαιτέρως τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ευρώπη, έχουν πληρώσει ακριβά, ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, βίαιες ενέργειες που εκδηλώθηκαν δήθεν στο όνομα των λαών.

Εμπρηστικές ανακοινώσεις, με τις οποίες χαρακτηρίζεται ο Πρωθυπουργός «αρχιστράτηγος των εχθρών», η καταστροφή γραφείων Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, ο προπηλακισμός βουλευτών, όπως και ο αποκλεισμός των σπιτιών τους, είναι ενέργειες ακραίες, απαράδεκτες, καλλιεργούν κλίμα βίας και δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως καταδικαστέες από όλους τους δημοκράτες πολίτες.
Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες.
Κάθε άλλη ερμηνεία επιχειρεί απλώς να δικαιολογήσει σκοπιμότητες που δεν υπηρετούν τη Δημοκρατία, τους πολίτες, το δημόσιο συμφέρον.
Γι’ αυτό, καταδικάζουμε με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο πράξεις βίας ή απειλής χρήσης βίας, από όπου κι αν προέρχονται, εναντίον όποιου και αν στρέφονται.
Όλοι κρινόμαστε καθημερινά από το αν στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν, ιδιαιτέρως αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα ώρες. 

 

Σχόλια

  1. Ποιος φοβάται; Ο γιώργος το Λαό ο Λαός τον γιώργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πια προάσπιση πιας Δημοκρατίας μιλάνε,σε ποιούς εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού αναφέρονται? ο λαός εξέλεξε αυτούς που διαλαλούσαν ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ όχι αυτούς που ξεχάσαν να μας που ότι ενοούσαν τα λεφτά που υπήρχαν στις δικές μας τσέπες!!! Ο χαρακτηρισμός του πρωθυπουργού ενόχλησε, ποιού πρωθυπουργού αυτού του κινούμενου πτώματος που περιφέρεται σαν υπνοτισμένος αδυνατώντας να αποφασίσει αν τον αφήνουν να παραιτηθεί ή όχι?? Ποιές πράξεις βίας έχουν το θράσος να καταδικάζουν ... τον βάναυσο ξυλοδαρμό αθώων πολιτών από τους καθοδηγούμενους μπάτσους της εξουσίας ? Ποιοί κρινόμαστε καθημερινά και ποιοί αντιλαμβανόμαστε τις ευθύνες μας κύριε πρωθυπουργέ??? Αν είχες αντιληφθεί τις ευθύνες σου δεν θα βρισκόσουν πλεόν στα ιερά τούτα χώματα, αν σου είχε μείνει ίχνος αξιοπρέπειας δεν θα τολμούσες καν να απευθυνθείς προς το λαό με οποιοδήποτε τρόπο ... θα είχες δέσει μια θυλιά στο λαιμό σου και θα είχες ήδη αυτοκτονήσει κύριε πρωθυπουργέ .. αλλά η λέξη ντροπή δεν ανήκει στο λεξιλόγειό σου ... Ελπίζω πως κάποια μέρα θα σε κρίνει και θα σε καταδικάσει η ιστορία, γιατί αν περιμένουμε να σε δικάσει η συνείδησή σου μάλλον θα περιμένουμε αιώνια !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΒΑΜΠΙΡ ΟΞΩ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. XAXAXAXAXA

    Όλα αυτά τα γράφετε γιατί τρέμετε να κυκλοφορήσετε ίσως;

    Κάφροι, η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από εμάς (το λαό). Κινδυνεύει από δοσίλογους προδότες, λαμόγια, απατεώνες κτλ.

    Και γι' αυτό έχει προβλέψει και ο νομοθέτης! Άρθρο 120 του Συντάγματος, παρ. 4

    "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. "

    Όσο εσείς ψηφίζετε αντισυνταγματικά μνημόνια, τόσο εμείς θα θεωρούμε ότι τίθεται σε ισχύ η παρ. 4 του άρθρου 120 του Συντάγματος.

    Ξεφτίλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.