Να γιατί πάει με το κεφάλι κάτω η Ευρώπη...



Ο  Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Τόμας Χάμαρμπεργκ με δημόσια παρέμβαση του εξέφρασε την ανησυχία του ότι οι κυρώσεις που άρχισαν ήδη να επιβάλλονται σε γυναίκες που φορούν μπούρκα ή νικάμπ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προκαλέσουν ενίσχυση των προκαταλήψεων κατά των μουσουλμάνων και της ισλαμοφοβίας,
Ενοχλείται  ο επίτροπος γιατί  στο Βέλγιο τίθεται σε ισχύ, από το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011, νόμος με τον οποίο προβλέπεται επιβολή προστίμου και φυλάκιση μέχρι και επτά ημερών, στις γυναίκες που θα συλλαμβάνονται να φορούν μπούρκα ή νικάμπ σε δημόσιους χώρους.
Ενοχλείται  ο επίτροπος γιατί στην Γαλλία, από τον περασμένο Απρίλιο, ισχύει νόμος που προβλέπει  την επιβολή προστίμου 150 ευρώ σε όσες φορούν μπούρκα ή νικάμπ και προβλέπει ακόμη και την αφαίρεση της γαλλικής ιθαγένειας.



Από την έναρξη ισχύος του νόμου μέχρι και σήμερα, τριάντα γυναίκες με μπούρκα υποχρεώθηκαν να καταβάλλουν πρόστιμο ή διώχθηκαν από τη χώρα.

Ενοχλείται  ο επίτροπος γιατί  στην Ιταλία, με βάση τις διατάξεις ενός αντιτρομοκρατικού νόμου, που απαγορεύουν για λόγους ασφαλείας την κάλυψη του προσώπου σε δημόσιους χώρους, τιμωρήθηκαν με βαριά πρόστιμα πολλές γυναίκες που κυκλοφορούσαν καλυμμένες με μπούρκα ή νικάμπ.

Ενοχλείται  ο επίτροπος γιατί στην Αυστρία, τη Δανία, την Ολλανδία και την Ελβετία, πυκνώνουν οι φωνές εκείνων που ζητούν τη λήψη ανάλογων μέτρων.

Κατά τον "ευαίσθητο" επίτροπο  η απαγόρευση της μπούρκας και του νικάμπ στους δημόσιους χώρους, όπως είναι τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και οι χώροι υποδοχής μεταναστών θα εξαναγκάσει αυτές τις γυναίκες σε κοινωνική απομόνωση και σε αποφυγή των επισκέψεων τους σ' αυτούς τους χώρους.

Θεωρεί λοιπόν ότι  η απαγόρευση αυτή έρχεται σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ιδίως του δικαιώματος σεβασμού της ιδιωτικής ζωής του ατόμου και της προσωπικής ταυτότητας.

Είδατε ευαισθησίες ο (Σουηδός) επίτροπος ;;;

Δεν ενοχλεί τον "Ευαίσθητο" επίτροπο η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ που δέχεται η αξιοπρέπεια της γυναίκας που αν και ΖΕΙ σε χώρες που υπάρχει κουλτούρα της γυναικείας ελευθερίας η απαρχαιωμένη κουλτούρα τις κρατά φυλακισμένες σε ένα ρούχο χωρίς να παίρνει κάν ΑΕΡΑ;;;
Δεν ενοχλεί τον "Ευαίσθητο" επίτροπο ότι η κουλτούρα αυτή είναι ΞΕΝΗ στην Ευρώπη και ΒΙΑΖΕΙ την επικρατούσα ευρωπαϊκή νοοτροπία ;;;
Δεν ενοχλεί τον "Ευαίσθητο" επίτροπο ότι στις μουσουλμανικές χώρες όπου εφαρμόζουν αυτό το Ισλαμικό "dress code" δεν επιτρέπουν αντίστοιχα τις ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ γυναίκες να ντύνονται όπως θέλουν ;;;
Δεν ενοχλεί τον "Ευαίσθητο" επίτροπο ότι  στις μουσουλμανικές χώρες  εφαρμόζουν  νομοδεσία ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ από το παγκόσμιο νομικό δίκαιο ;;;

ΈΛΕΟΣ πια με την Ευρωπαϊκή ανοησία...
Ας καταλάβουν πλέον στην Ευρώπη ότι ΑΝΟΙΓΟΥΝ όχι κερκόπορτες αλλά ΠΥΛΕΣ για να εισέλθει ο Ισλαμικός Φονταμενταλιστικός ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ;;; 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/07/blog-post_906.html

Σχόλια

  1. Ρεπορταζ του eyronews ανέφερε ότι, oι φλαμανδοί(Ολλανδόφωνοι Βέλγοι) αποφάσισαν να μην νοικιάζουν τις ιδιοκτησίες τους σε αλοδαπούς που δεν κατάγονται από χώρες μέλη Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.