Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Γεια σου Θόδωρε με τα ωραία σου...

Και, επειδή για μένα η παραμονή της δεξιάς στην εξουσία είναι αποτρόπαιη εξέλιξη, λέω μήπως μπορούμε να προετοιμαστούμε από τώρα ώστε να επιτύχουμε μια προεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ που θα έχει μια αυτοτελή δυναμική. Αν συμβεί αυτό μπορεί να έρθει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα και να ενισχυθεί σημαντικά ο ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.