Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Τώρα ανακάλυψαν τις επενδύσεις...

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών επισκέφθηκε την BDI
Ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Σύνδεσμου Γερμανών Βιομηχάνων (BDI), συνομίλησε με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών σχετικά με την πιθανή υποστήριξη της Ελλάδας από τη γερμανική βιομηχανία.
Η Ελλάδα χρειάζεται τη γνώμη της BDI για ένα άμεσο επιχειρηματικό σχέδιο. Μόνο με ένα ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα, η χώρα θα επιτύχει και πάλι έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό σε μακροπρόθεσμη βάση. 
Στις 6 Ιούλιου ο Keitel, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Markus Kerber  συνομίλησε με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, σχετικά με τους τρόπους για την κινητοποίηση ιδιωτικών κεφαλαίων για να γίνει η χώρα ελκυστική για τους επενδυτές.

Το BDI σηματοδότησε προς τον Υπουργό Οικονομικών, ότι η γερμανική βιομηχανία θα συμβάλει στη δημιουργία, από την ελληνική κυβέρνηση καλύτερων συνθηκών επενδύσεων. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα πολυετές πρόγραμμα για να κάνει τη χώρα ελκυστική για τους επενδυτές. 
Μόνο με ένα ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα της οικονομικής ανάπτυξης και της απασχόλησης μπορεί να προκύψει, σε βαθμό που είναι αναγκαίο για να παράγει αρκετό φορολογικών εσόδων για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.