Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Η «ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ» ΤΗΣ κας ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΑΕΙ

Η βιασύνη της Υπουργού Παιδείας κας Διαμαντοπούλου να ψηφίσει το νέο νόμο πλαίσιο μέχρι το τέλος Αυγούστου οφείλεται στη κρυφή συμφωνία της με τους απερχόμενους Πρυτάνεις να παρατείνει την θητεία τους , με αντάλλαγμα να αρχίσουν αδιαμαρτύρητα την εφαρμογή του.  Απώτερος σκοπός του σχεδίου αυτού της Υπουργού είναι να μην αναλάβουν καθόλου καθήκοντα οι καινούργιες εκλεγείσες Πρυτανικές Αρχές την 1η Σεπτεμβρίου, εφόσον τότε θα έχει ήδη αλλάξει ο νόμος. Έτσι,  με την συμπαιγνία
των Πρυτάνεων εκείνων που λήγει η θητεία τους στο τέλος Αυγούστου και  προσφέροντας  παράταση της θητείας τους, η Υπουργός επιχειρεί την de facto εφαρμογή του νόμου  μέσω της  εκ του πονηρού κατάργησης των πρόσφατα εκλεγμένων νέων Πρυτανικών Αρχών.
Οι προθέσεις των συγκεκριμένων πρυτάνεων φάνηκαν ξεκάθαρα και στην Σύνοδο των Πρυτάνεων στον Βόλο όταν μειοψήφησαν -αυτοί και μόνον αυτοί- προσπαθώντας να τορπιλίσουν την έκδοση της απορριπτικής κοινής ανακοίνωσης της Συνόδου. Οι ίδιοι αυτοί απερχόμενοι Πρυτάνεις αλωνίζουν τα ΜΜΕ της περιοχής τους υποστηρίζοντας ενθέρμως τον νέο νόμο και κάνουν αγώνα εν μέσω θέρους με ισχνές οργανωμένες από τους ίδιους πλειοψηφίες να προκαλέσουν αποφάσεις της Συγκλήτου τους υπέρ του νέου νόμου, προκειμένου να επιτευχθεί η ταχεία ψήφισή του, προκειμένου να παρατείνουν τη θητεία τους εις βάρος των νέων πρυτανικών αρχών. 

ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.