Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Εννέα θρυλικά Ντεσεβό στη Θεσσαλονίκη

Μέσα σε εννέα αυτοκίνητα Ντεσεβό κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη 35 ενθουσιώδεις Γάλλοι φοιτητές ανωτάτων σχολών.
    Οι φίλοι του θρυλικού δικύλινδρου αυτοκινήτου της Cirtroen, ξεκίνησαν από το Παρίσι για να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι «ονείρου» μήκους επτά χιλιάδων χιλιομέτρων, με κατάληξη την Οδησσό.
    Έχουν ήδη διασχίσει δυόμιση χιλιάδες χιλιόμετρα, με πολλές στάσεις, ορισμένες εξ αυτών και αναγκαστικές, αφού τα φημισμένα δικύλινδρα λόγω παλαιότητας δεν είναι πια εκείνα που ήταν.

    «Τα αγοράσαμε έξι μήνες πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι. Τα επισκευάσαμε γιατί πολλά από αυτά δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση και τώρα πλέον μπορούμε να απολαύσουμε το ταξίδι μας. Το παλαιότερο από αυτά που έχουμε είναι μοντέλο του 1976. Υπάρχουν και ορισμένα παραπλήσια μοντέλα εκείνης της εποχής, βασισμένα στη σχεδίαση του Ντεσεβό. Το 2CV είναι ένα γαλλικό σύμβολο και εμείς ζούμε μαζί του, πραγματικά μοναδικές στιγμές και εμπειρίες» ο φοιτητής και οδηγός 2CV, Γιαν Σαλαμό.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.