Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων σε δημόσιο, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας

Δείτε στους αναλυτικούς πίνακες, τις ποσοστιαίες μειώσεις - περικοπές που επιβάλλονται στα ατομικά εισοδήματα, είτε μέσω των ειδικών εισφορών (εφάπαξ εισφορά αλληλεγγύης - μηνιαία εισφορά υπέρ ανέργων - ειδική εισφορά υπέρ Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων κ.ο.κ.), είτε από την αύξηση της φορολογίας λόγω της μείωσης του ποσού του αφορολόγητου ατομικού εισοδήματος. 
Οι μειώσεις αυτές θεσμοθετήθηκαν με το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής και ειδικεύθηκαν με τον εφαρμοστικό νόμο, και αφορούν όλους τους εργαζόμενους - συνταξιούχους στον δημόσιο τομέα, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας.
Στοιχεία από www.poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.