Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Καταγγελια αναγνώστη για Διόδια

Αφορά τα διόδια στην περιοχή Σπαθοβούνι, από Αθήνα προς Ναύπλιο. 
Από κατασκευής του δρόμου, από την εταιρία ΜΩΡΕΑΣ, στο ρεύμα από Αθήνα προς Ναύπλιο, υπήρχε μια έξοδος προς το επαρχιακό δίκτυο λίγο πριν τα συγκεκριμένα διόδια. Την έξοδο αυτή χρησιμοποιούσαν όσοι είχαν προορισμό το Ναύπλιο/Άργος καθώς και τα ενδιάμεσα χωριά (Νεμέα, άγιος Βασίλειος κ.α ). Όσοι ήθελαν, πλήρωναν τα διόδια και συνέχιζαν προς Τρίπολη. Εχθές που πέρασα από τα συγκεκριμένα διόδια είδα ότι είχαν κλείσει την έξοδο αυτή. Είχαν βάλει μια ΜΠΑΡΑ κάθετα στον δρόμο και είχαν κλείσει την έξοδο. Μάλιστα έφτιαξαν μια καινούρια έξοδο αμέσως μετά τα διόδια. Έτσι σε υποχρεώνουν πλέον να πληρώσεις τα διόδια. Πληρώνεις δηλαδή 2,40 ? για 20 μέτρα δρόμου. Για περίπου ένα χρόνο τώρα είχαν βάλει μια μεγάλη κίτρινη πινακίδα που έλεγε ότι η έξοδος είναι κλειστή, ψέματα φυσικά, και για αυτό κανένας δεν έδινε σημασία και όλοι την χρησιμοποιούσαν. Τώρα την έκλεισαν.

θα ήθελα να ήξερα με ποιο δικαίωμα κάποιος κλείνει με μπάρα έναν δημόσιο δρόμο και σου επιβάλει να πληρώσεις 2,40 ? για έναν δρόμο ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ.

Σας παρακαλώ δημοσιεύσετε το.  Ερευνήστε το .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 
Νίκος Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.