Δήλωση ΣΟΚ: Λοβέρδος: Είπαμε ότι λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν



Δήλωση σοκ έκανε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», ο οποίος παραδέχτηκε ότι όταν το κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση «ήταν δημαγωγικό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν».
Και αφού κύριε Λοβέρδε το κόμμα σου αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψέμματα τι στην ευχή κάνεις εσύ εκεί;
Εκμεταλλεύεσαι την κοροϊδία του κόσμου και την υφαρπαγή της ψήφου τους για να το
"παίζεις" υπουργός; 


Εκμεταλλεύεσαι τα πειθήνια ΜΜΕ για να αναπαράξουν την υποκρισία ως θάρρος γνώμης και ως κοινό ψεμματάκι που όλοι οι πολιτικοί κάνουν ή που αλλιώς μας τα είχαν πει;
Και άντε και το πήρες χαμπάρι. Και είσαι τετριμμένος για το γεγονός. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ; Γιατί δεν παραιτείσαι των υπουργικών σου καθηκόντων; Γιατί δεν βγαίνεις στους φίλους σου στο Mega να πεις: κοροϊδέψαμε την κοινωνία, τους δώσαμε ελπίδα, τους κλέψαμε την ψήφο τους, ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ. 
Ξέρεις κάτι υπουργέ Λοβέρδε; Είσαι χειρότερος από αυτούς που δεν το παραδέχονται. Αυτοί τουλάχιστον μπορούν να προσποιηθούν ότι και καλά δεν το είχαν καταλάβει; Είσαι πολύ χειρότερος. Είσαι ψεύτης και υποκριτής εκ προθέσεως και προμελέτης. Και αυτό στο ποινικό δίκαιο επιφέρει τουλάχιστον διπλάσια ποινή. Στην πολιτική είναι μαγκιά;

Για την ιστορία.......Όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε στην εκπομπή των "κολλητών", «είπαμε ότι λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν». Στη συνέχεια δε λέει ότι «την κακή νοοτροπία που υπάρχει τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετία του ‘80», ενώ προσθέτει ότι χρειάζεται η συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων (προφανώς θεωρώντας ότι όλοι είναι ίδιοι;) 


Loutraki One

Σχόλια