Για την Πατρίδα!!!



Ανεξάρτητη παραγωγή Αδέσμευτων Μπλόγκερ...

Σχόλια

  1. Για την πατρίδα ?

    Τοτε γιατί όταν τους κάλεσε η πατρίδα να την υπηρετήσουν, όπως επιτάσσει το σύνταγμα για όλους τους έλληνες (άρ.4 παρ.6), αυτοί προτίμησαν να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ την θητεία τους και να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια ?

    http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_4438.html

    Μήπως βιαζόταν να καταλάβουν έδρα στη Βουλή και να μας φθάσουν στα σημερινά χάλια ?

    Για δείτε και μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση της ΝΔ επί Εβερτ του 1994 για τον νυν πρόεδρο της ΝΔ
    http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/o-patriwths-samaras-den-ehei-ekplhrwsei-stratiwtikh-thhteia.html

    Κοι Αδέσμευτοι μπλογκερς και αγαπητέ αρίστο μηπως βιάζεστε να μιλήστε για πατριώτες ?

    Μήπως δεν είστε τελικά αδέσμευτοι αλλά παπαγαλάκια των κομμάτων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχολιό μου για την στρατιωτική θητεία των πατριωτών, δεν σου αρεσε "αδέσμευτε μπλογκερ" ?
    και αρχίσαμε την λογοκρισία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά αυτό με τη στρατιωτική θητεία έχει καταντήσει ανέκδοτο.
    Η Συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνοπαίδων, εδώ και πολλά χρόνια, υπηρετεί κατ' εφημισμό. Δεν γνωρίζει σε ποιά τρύπα μπαίνει η "σφαίρα".........αλλά τι τηλάφωνο έχει το "βύσμα". Επομένως και οι πολιτικοί του προέρχονται από την κοινωνία τι περιμέναμε να είναι; Commando;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O πατριωτισμός των ελλήνων δεν μπορεί να είναι selective (ο όρος της εβδομάδας) και όταν κάτι δεν μας αρέσει ή δεν μας συμφέρει (στρατιωτική θητεία) να κάνουμε τον αδιάφορο.

    Ανώνυμε 3,37 το 1976 (2 χρόνια μετά τη πτώση της χούντας) η θητεία ήταν 26 μήνες και τα βύσματα πολύ λίγα και σκόπευαν να κάνεις θητεία στο ναυτικό ή στην αεροπορία και όχι από το σπίτι σου, αλλά εσύ φαίνεται είσαι πολύ μικρός και κρίνεις εκ των ιδίων τα αλλότρια.

    Αν δείς τώρα το βιογραφικό του κ. Σαμαρά http://www.express.gr/afieroma/neaoz_dhmokratia/117173oz_20091130117173.php3
    θα καταλάβεις γιατί πλήρωσε για να απαλλαγεί από τη θητεία και από οτι φαίνεται ήταν η συμμετοχή του στην Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ
    και η προετοιμασία για να πάρει θέση στα έδρανα της Βουλής με τις εκλογές του 1977 (20/11) http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82_1977
    σε ηλικία μόλις 26 χρονών και χωρίς να έχει προλάβει να κολήσει έστω και ένα ένσημο του ΙΚΑ.

    Τονίζω οτι αυτό που έκανε όπως και πολλοί άλλοι από όλα τα κόμματα και όλες τις παρατάξεις, δεν είναι παράνομο αλλά και οτι ότι επειδή το έκαναν και άλλοι έπρεπε να το κάνει και αυτός. Εκτός και ισχύει και εδώ η ρήση του Καραμανλή "οτι νόμιμο και ηθικό".

    Και τελειώνοντας εγώ την ίδια περίπου περίοδο ήμουν στον Εβρο και φύλαγα γερμανικά στο ποτάμι, αλλά εγώ δεν τελείωσα το κολέγιο Αθηνών, δεν έκανα σπουδές στις ΗΠΑ, και δεν είμαι γόνος καμίας μεγάλης οικογένειας. Έγώ είμαι απλά ένας "φουκαράς" και χωρίς όνειρα έλληνας (ποιοί μου τα στέρησαν άραγε ?) που πληρώνω φόρους και αγωνίζομαι να δώσω στα παιδία μου ότι το καλύτερο ενώ είμαι πάντα έτοιμος να δώσω το αίμα μου για τη ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ 49..ΚΑΙ ΚΑΤΙΣάβ Ιουλ 16, 09:41:00 π.μ. 2011

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.