Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Ελλάδα το μεγαλείο σου...υπεξαίρεσαν 7 εκατ.€ και τους αθώωσαν

O κ. Ρακιντζής παρέδωσε σήμερα στον πρωθυπουργό την ετήσια έκθεση της δημόσιας διοίκησης.
Κατά το 2010 κοινοποιήθηκαν στο Γραφείο του ΓΕΔΔ 3200 πειθαρχικές αποφάσεις που εξέδωσαν τα αρμόδια όργανα. Σε 149 περιπτώσεις, ποσοστό 4.7 %, ο ΓΕΔΔ υπέβαλε ένσταση προκειμένου να κριθούν εκ νέου οι υποθέσεις από το ανώτερο πειθαρχικό όργανο.
Δείτε στην συνέχεια στατιστικά που αφορούν στον αριθμό υποθέσεων-ενστάσεων, την προέλευση και τον φορέα-αντικείμενο που εμπλέκεται.
Χαρακτηριστικά είναι δυο παραδείγματα "καραμπινάτης" κομπίνας ...
και υπεξαίρεσης εκατ.ευρώ, που τα οικεία πειθαρχικά ή υπηρεσιακά συμβούλια, είτε δεν τιμώρησαν είτε επέβαλαν αστείες ποινές στους εμπλεκόμενους.


Ολόκληρη η έκθεση  ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Η πλήρη έκθεση του ΓΕΔΔ
    http://www.gedd.gr/article_data/Linked_files/85/2010EktheshTelikh.pdf
    Να' ταν μόνο αυτά που αναφέρονται στην ανάρτηση θα ήταν καλά. Διαβάστε για να καταλάβετε τι γίνεται με τα πειθαρχικά συμβούλια και γιατί έχουμε φθάσει στα σημερινά χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.