Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Κύριε Μιχελάκη, μια πρόταση….Διαβάζοντας το τελευταίο briefing, έπαθα πλάκα με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Είναι λες και υπερασπίζονται την «κυβέρνηση». Αντί για ερωτήσεις προβάλλουν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ ως πανάκεια. Ειδικά στο τέλος ο δημοσιογράφος γίνεται απόλυτος λες και γνωρίζει τα πάντα!!!
Μήπως να στέλνατε στα δελτία τύπου, το όνομα του κάθε δημοσιογράφου
και το μέσο που αντιπροσωπεύει, αντί να βάζετε νέτα σκέτα ‘δημοσιογράφος’;
Όχι τίποτε άλλο, αλλά να να ξεχωρίζαμε τους μάγκες από τις …φακές!


Δεξιός Μπλόγκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.