Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

Άσε μας ρε Νικολάκη, πες το ποιηματάκι σου αλλού αγόρι μου...

Με τα δανεικά της τρόικας ζουν όλοι οι βουλευτές Γιατί δεν το λές για παράδειγμα στην ΜΚΟ του αδελφού σου εδώ: http://www.i4cense.org/blog/3 που διοργανώνει συνέδρια με χορηγίες κρατικών ιδρυμάτων όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ε;
Διαβάστε τι λέει το άτομο:Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Με τα δανεικά της τρόικας ζουν όλοι οι βουλευτές

"Ολοι οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας... χωρίς να το πολυ-λένε εκείνοι που βγάζουν το ψωμί τους καταγγέλλοντάς την" επισήμανε μεταξύ άλλων σε άρθρο του στο περιοδικό "Οικονομική Επιθεώρηση" ο Νίκος Παπανδρέου.

"Ολοι οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας... χωρίς να το πολυ-λένε εκείνοι που βγάζουν το ψωμί τους καταγγέλλοντάς την" επισήμανε μεταξύ άλλων σε άρθρο του στο περιοδικό "Οικονομική Επιθεώρηση" ο Νίκος Παπανδρέου.
Στο άρθρο του με τίτλο "Το έλλειμμα και ο πολιτισμός μας" ο κ. Παπανδρέου γράφει μεταξύ άλλων ότι "τα 350 δισ. που δανειστήκαμε πήγαν, στην ουσία, σε πολλά πράγματα, και όχι μόνο στη διαφθορά, όπως λένε ορισμένοι λαοπλάνοι στα μίντια των οκτώ στην τηλεόραση".
Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου "αυτά που χτίσαμε, μεταξύ άλλων, ήταν η σύγχρονη δημοκρατία μας... Και τα κόμματα και οι συνδικαλιστές και οι ακτιβιστές επωφελήθηκαν -έμμεσα- από την τεράστια πολιτιστική άνθηση που στήριξε το έλλειμμα".
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ακόμη πως όσοι ψάξουν για σοβαρές και βιώσιμες λύσεις, όσοι πάνε πέρα από τις εύκολες κορώνες θα έχουν τιμήσει το έθνος πραγματικά και κατέληξε: "Η λύση βρίσκεται στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Θα υποφέρει για ένα διάστημα η πολιτιστική μας παραγωγή. Σε όγκο σίγουρα, αλλά όχι από ποιότητα. Ναι, έχουμε τεράστιο έλλειμμα. Πληρώνουμε για τη ζωή που κάναμε ως έθνος μέχρι τώρα".
πηγή http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63199116

http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_3508.html

3 σχόλια:

 1. Τι επιχορηγήσεις έχει αναλάβει η ΜΚΟ ΑΝΕΜΗ ?
  Μπορώ να έχω την διεύθυνση ιστοσελιδας της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ εσυ ενδιαφέρεσαι, εμάς ρωτάς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφού είσαι εξπερτ στις ΜΚΟ, μπορείς να μας δώσεις και τα στοιχεία της ΑΝΕΜΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.