ΝΤΡΟΠΗ, ναι! ντροπή στις μανάδες και τους πατεράδες….

Ο πικραμένος Αιτωλός γράφει.

ΝΤΡΟΠΗ, ναι! Ντροπή στις μανάδες και τους πατεράδες που εξακολουθούν να στηρίζουν την κυβέρνηση (χούντα) του ΠΑΣΟΚ.
Ναι! Φίλοι και φίλες, ντροπή μας την ώρα που τα ΜΑΤ σακατεύουν τα παιδιά μας εμείς καθόμαστε στους καναπέδες και περιμένουμε εναγωνίως να γυρίσουν τα παιδιά μας απ’ τους δρόμους και τις πλατείες ευχόμενοι να γυρίσουν σώα και όχι σακατεμένα απ’ τον υπερβάλλοντα ζήλο που επιδεικνύουν μερικοί αληταράδες των ΜΑΤ.
Δεν εκτελούν εντολές όπως ισχυρίζονται αυτοί και όσοι τους καλύπτουν, χτυπάνε στο κεφάλι με προφανή σκοπό να τραυματίσουν, να σακατέψουν, να σκοτώσουν.
Η δικαιοσύνη όπως πάντα απούσα.
Τη χούντα του ΠΑΣΟΚ όπως και κάθε χούντα την στηρίζει η αδιαφορία, η απάθεια, η προσμονή με ευχές να μη συμβεί στα παιδιά μας, τα σπλάχνα μας τίποτε κακό.
Τη χούντα του ΠΑΣΟΚ όπως και κάθε χούντα την στηρίζει η λογική του «εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα»;
ΝΤΡΟΠΗ, ναι! Ντροπή μας όταν λέμε «ποιος του είπε να πάει εκεί»; «Τα ‘θελε και τα ‘παθε».
ΝΤΡΟΠΗ, ναι! ντροπή  μας γιατί το κακό συμβαίνει, αν από τύχη δεν χτυπήθηκε το δικό μας το παιδί χτυπήθηκε κάποιο άλλο, κάποιας άλλης μάνας.
ΝΤΡΟΠΗ, ναι! ντροπή στη μάνα του αληταρά ΜΑΤατζή που θα τον υποδεχτεί μετά το κατόρθωμά του να σακατέψει κάποιο παιδί μιας άλλης μάνας που καλωσορίζοντάς τον θα του βάλει να φάει, θα του δώσει καθαρή πετσέτα για να ξεπλυθεί απ’ το αίμα που άδικα έχυσε κάποιο παιδί άλλης μάνας.
ΝΤΡΟΠΗ, ναι! Ντροπή στη μάνα και τον πατέρα που το παιδί τους ροπαλοφόρος-κουκουλοφόρος-παρακρατικός-ασφαλίτης συνεργάζεται με το καθεστώς ξεκινώντας πράξεις βίας κατά Ελλήνων πολιτών δίνοντας την ευκαιρία και το άλοθι στα αληταριά των ΜΑΤ να σακατεύουν ειρηνικούς διαδηλωτές.
Αλήθεια τον περιμένουν με αγωνία να τους διηγηθεί τι καταστροφές έκανε; Ποιους και πόσους έδειρε;
 ΝΤΡΟΠΗ, ναι! Ντροπή μας σαν κοινωνία που μια χούφτα πολιτικά τσογλάνια ξεπουλάνε την πατρίδα μας κι εμείς παρακολουθούμε  τα δελτία ειδήσεων σαν αποχαυνωμένοι.
ΝΤΡΟΠΗ, ναι ντροπή μας σαν κοινωνία που μια χούφτα πολιτικάντηδες-υποτακτικοί της τρόικα των τοκογλύφων καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών μας.
Αν ζούσαν ο στρατηγός Μακρυγιάννης και ο στρατηγός Κολοκοτρώνης θα μας έφτυναν κατάμουτρα.
ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

 http://ideopigi.blogspot.com/2011/07/blog-post_01.html#ixzz1QnRwZ3Lb

Σχόλια