Η Amy Winehouse νεκρή

Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, η 27χρονη τραγουδίστρια.
Καλό της ταξίδι.

Σχόλια

 1. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΝΕΚΡΗ.
  Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΗΤΑΝ ΤΥΠΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ "ΑΚΟΥΣΜΕΝΗΣ" ΕΒΡΑΙΑΣ.
  ΕΒΓΑΛΕ 3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ D.T. ....
  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΕΡΟΙ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ,ΟΠΩΣ Η DUFFY .....
  ....ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ....
  ΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗΣ .....

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.