H πΓΔΜ θα πρέπει να αδράξει τώρα την ευκαιρία, που ο Παπανδρέου είναι στην κυβέρνηση και να επιλυθεί το όνομα. Ο κ. Σαμαράς έχει τα χαρακτηριστικά ενός πατριώτη (Μέχρι και οι σκοπιανοί το κατάλαβαν..)

Канал 5 : «Ο Σαμαράς είναι πολύ δυσκολότερος στο διάλογο από τον Παπανδρέου»

Πριν από είκοσι χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς είχε δίκιο στο θέμα των Σκοπίων, σχολίασε ο εκπρόσωπος και υπεύθυνος  για τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας.
«Οι Σκοπιανοί δείχνουν καθημερινά ότι δεν θέλουν μια λύση στο όνομα. Οι προκλήσεις και η παρελκυστική τακτική προσβάλλει τη νοημοσύνη μας. Είκοσι χρόνια αργότερα, αποδεικνύεται πόσο δίκαιο είχε ο  Αντώνης Σαμαράς και εκείνοι όσοι πίστεψαν στις θέσεις του.

Αυτό σημαίνει ότι αν ο Σαμαράς γίνει πρωθυπουργός θα αλλάξει τις κόκκινες γραμμές της σημερινής κυβέρνησης; Πηγές από το Καναλ 5 δηλώνουν ότι η πΓΔΜ θα πρέπει να αδράξει τώρα την ευκαιρία...
που ο Παπανδρέου βρίσκεται στην κυβέρνηση και να επιλυθεί το όνομα, επειδή ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας, θέλει πραγματικά μια συμφωνία.
Ο πολιτικός αναλυτής  Μιχάλης Ρέλος δεν αποκλείει ο Σαμαράς να επιστρέψει στη θέση που είχε εκφράσει πριν από είκοσι χρόνια.

«Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Αλλά πιστεύω ότι ο κ. Σαμαράς ενδιαφέρεται για τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα του ελληνικού λαού, γιατί έχει τα χαρακτηριστικά ενός πατριώτη. Αυτό δεν σημαίνει ότι ακολουθεί μια εθνικιστική πολιτική. Ακόμη και την προηγούμενη φορά που ήταν υπουργός Εξωτερικών, έχει αξιολογηθεί ως εθνικιστής σε σχέση με την χώρα σας», λέει ο Μιχάλης Ρέμος – εμπειρογνώμονας στις διεθνείς σχέσεις μιλώντας με την δημοσιογράφο του Καναλ 5 , Σάνια Ριστόβσκα/ Сања Ристовска.

Αντίθετα με το Ρέλο, ο αναλυτής Τζανέτος  δήλωσε ότι αν έρθει στην εξουσία ο Σαμαράς η Ελλάδα θα κρατήσει τις ίδιες κόκκινες γραμμές.

«Η πολιτική μιας χώρας δεν καθορίζεται από τους χαρακτήρες των πολιτικών. Υπάρχει μια εθνική γραμμή που ακολουθείται  σταθερά, οι κόκκινες γραμμές, όπως είπα, δεν αλλάζουν εύκολα. Εκτός αν υπάρχει ένα σημαντικό γεγονός, ένας στόχος, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει τώρα» δήλωσε ο Δρ Γρηγόρης Τζανέτος- αναλυτής στις διεθνείς σχέσεις.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τις πρόσφατες έρευνες της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, η Νέα Δημοκρατία έχει καλύτερα ποσοστά από το ΠΑΣΟΚ. Οπωσδήποτε, το ποσοστό της διαφοράς τους είναι μικρό και υπάρχει το ενδεχόμενο αν γίνουν πρόωρες εκλογές ο Σαμαράς να σχηματίσει μόνος του κυβέρνηση.

http://www.echedoros-a.gr/2011/07/5.html

Σχόλια

  1. ΑΡΓΗΣΑΝ,
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΕΛΟΣ !!!!
    ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΙΑ.

    ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ Δ.Δ. ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ....

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΡΟΥΤΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ....

    ΞΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ.
    ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.