Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Αυτό θα πει συνέπεια ...Τα βρήκαμε με τους Τούρκους και 2,5 δις το χρόνο θα δίνονται για κοινωνική πολιτική


Δείτε τι αναγράφεται στην σελίδα 204  του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ (2004-2008)

Μείωση Αμυντικών Δαπανών
Μείωση και εξορθολογισμό των αμυντικών δαπανών που είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο. Από 4.9% του ΑΕΠ το 2001, στο 3.5% το 2004. Στόχος μας το 2.8% το 2008.
Η μείωση αυτή εξοικονομεί σε ετήσια βάση περίπου 2.5 δις. ευρώ, που θα μπορούν να διατεθούν στην κοινωνική πολιτική.
Η εξομάλυνση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις θα επιταχύνει περισσότερο τη μείωση των αμυντικών δαπανών.
Μια χαρά τα κατάφερε το ΠΑΣΟΚ...
Όχι μόνο έπιασε το στόχο που ήταν 2,8 % για το 2008, αλλά θα το μειώσει και άλλο μέχρι που θα κόψει κατά 70 %, τις λειτουργικές δαπάνες των Ενόπλων δυνάμεων μέχρι το 2015.
Σας θυμίζουμε ότι, το θέμα των περικοπών το είχαμε αναδείξει στο άρθρο: Άθλιες μεθοδεύσεις-περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις..Οδηγούν την Ελλάδα σε ένα νέο 1897 ;;
Τόσο καλά..
Μου αρέσει που το ΠΑΣΟΚ από το 2004, θεωρούσε δεδομένη την εξομάλυνση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Το μόνο που δεν έκανε ακόμα το ΠΑΣΟΚ, είναι να διαθέτει 2,5 δις ευρώ το χρόνο για κοινωνική πολιτική.
Προς το παρόν τα δίνει στην τρόικα ...
Αεροπλοϊκό Κουίζ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.