Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

«Είναι μια νίκη της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Ειρήνης»... ποιος το είπε όταν ελληνικά πλοία έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας το 2008; οοεεο;

http://static.doldigital.net/webstatic/F38BEAB3C28A3FE4B19994C03BC94368.jpgΈφτασε στο λιμάνι του Πειραιά το σκάφος που έσπασε τον αποκλεισμό της Γάζας
[Επί επάρατης και Καραμανλή εννοείται όταν υπήρχε ελευθερία, στις 4.09.2008... γιατί επί χούντας ΠΑΣΟΚ δεν φεύγει καν από τον Πειραιά σκάφος για τη Γάζα... κι αν φύγει κανένα το φέρουν πίσω κομμάντο του Λιμενικού όπως γράψαμε χθες και αποκρύπτουν τα καθώς πρέπει ΜΜΕ]
Σε κλίμα συγκίνησης, με επευφημίες και εναγκαλισμούς πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά η υποδοχή του ελληνικού σκάφους «Αγιος Νικόλαος» (Liberty), του ενός από τα δύο ελληνικά καΐκια που έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας, μεταφέροντας 44 εθελοντές από 17 χώρες και εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στέλνοντας το δικό του μήνυμα τόνισε μεταξύ άλλων: « Η επιτυχία της αποστολή σας αποτελεί μία συμβολική νίκη ακριβώς για αυτά τα πανανθρώπινα και διαχρονικά αιτήματα της Δικαιοσύνης, της Ελευθερίας και της Ειρήνης, αποτελεί μία νίκη για την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Αυτή η επιτυχία σας μας ενθουσιάζει και μας δίνει ελπίδα για το μέλλον και την ειρηνική επίλυση του Παλαιστινιακού, για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή και όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία σας, τέλος, αποδεικνύει ότι τα όποια τείχη και τους όποιους αποκλεισμούς θα τους σπάσουν οι λαοί και η δύναμη και αποτελεσματικότητα της ανθρώπινης αλληλεγγύης».
http://91.132.160.36/portal/gr/291/66037/3/7/1/showdoc.html

Σήμερα ο ΓΑΠ έδωσε εντολή κατόπιν οδηγιών του Ισραήλ, όχι μόνο να απαγορευθεί ο απόπλους, από ελληνικά λιμάνια, πλοίων με κατεύθυνση τη Γάζα και αν κανένα φύγει στη ζούλα να το φέρουν πίσω οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού με όπλα και δακρυγόνα αλλά να απαγορεύσει και τη διέλευση από ελληνικά χωρικά ύδατα πλοίων με προορισμό τη Γάζα!!!

Γίναμε θυρωροί των Εβραίων και κανένας δεν το λέει!! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.