Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Τουρκικά τσιμέντα σε οικοδομικές εργασίες στην 1η Στρατιά ;;

Την εισαγωγή και διάθεση στην τοπική κατασκευαστική αγορά της Λάρισας για τις ανάγκες Δημοσίων Υπηρεσιών (στεγαστικά έργα στην 1η Στρατιά στη Λάρισα) τούρκικου τσιμέντου, σε βάρος της εγχώριας παραγωγής, καταγγέλει η Ομοσπονδία Εργατών-Τεχνιτών & Υπαλλήλων Τσιμέντων Ελλάδος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ομοσπονδία προέβη ήδη σε έντονο διάβημα τόσο προς το αρμόδιο υπουργό Εθνικής Άμυνας, όσο και προς το υπουργό Οικονομικών, θέτοντας την Πολιτεία προ των ευθυνών της.

Με το διάβημα-καταγγελία χαρακτηρίζεται άτυχη και κατακριτέα η συγκεκριμένη επιλογή, σε μιά, μάλιστα, ιδιαίτερα κρίσιμη οικονομική περίοδο, που οι τοπικές Επιχειρήσεις χρειάζονται στήριξη και ζητείται η άμεση αναθεώρησή της.
Η Ομοσπονδία εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της, εάν και κατά πόσο τηρούνται οι προβλεπόμενες, για την εισαγωγή τσιμέντου στη χώρα μας ελληνικές και κοινοτικές νομοθετικές προϋποθέσεις και για άλλη μιά φορά αξιώνει την εντατικοποίηση των ελέγχων απο τις αρμόδιες εποπτικές υπηρεσίες της Πολιτείας.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.