Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Εκπέμπει το web radio της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία και η επικοινωνία των νέων καλπάζουν σε ταχύτητα, η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης βρίσκεται δίπλα στις εξελίξεις ανοίγοντας έναν ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας με το πιο ζωντανό και ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας ! Μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια δύο νέες, ολόφρεσκες και πρωτοποριακές ιδέες έρχονται για να ταράξουν και πάλι τα νερά της πόλης !
Από την Τρίτη 9/6, το ολοκαίνουργιο web radio  της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης  είναι έτοιμο να εκπέμψει με live εκπομπές από τα τραπεζάκια και φουαγιέ των Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι. της πόλης, σε θέματα Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού αλλά και με πολύ μουσική !
Είναι απλό για τον καθένα να συνδεθεί απλά πληκτρολογώντας www.onned-thess.gr !
Και επειδή όλοι μας νοιαζόμαστε για την υπέροχη πόλη μας και θέλουμε να συμβάλουμε στην βελτίωσή της, ήρθε η κατάλληλη στιγμή ! Στο νέο blog της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης με την ονομασία www.tithess.blogspot.com ανεβάζουμε την δική μας φωτογραφία με αυτά που μας αρέσουν από την πόλη αλλά και αυτά που δεν μας αρέσουν !Εξάλλου μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις.. Προβάλουμε την πόλη μας, βελτιώνουμε την πόλη μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.