Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

To 'πε και το ΄κανε ο Μ.Θεοδωράκης!


Πρίν από λίγα λεπτά (19.50') ο Μ.Θεοδωράκης έφτασε στην πλατεία Αριστοτέλους και την "κατέλαβε" όπως είχε προειδοποιήσει παρά την απαγόρευση του Δ.Θεσσαλονίκης.

Ο κ.Θεοδωράκης κάθησε σε μια πολυθρόνα που τοποθέτησαν στο σημείο (κάτω από τη Μητροπόλεως,εντός της πλατείας) μέλη της "Σπίθας" και στις πρώτες του

δηλώσεις τόνισε πως προτίθεται να προχωρήσει στην αυριανή προγραμματισμένη του ομιλία ακόμα και αν ο κ.Μπουτάρης στείλει τη Δημοτική Αστυνομία να τον απομακρύνει...
 
Το είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.