Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

To χαβά του ο Όλι Ρεν


Συνεχίζει τον χαβά του ο Όλι Ρεν..
Διαβάστε τι δήλωσε μεταξύ άλων χθες μετά την ανακοίνωση της τρόικας
"Για μια φορά ακόμα, καλώ όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα να βάλουν στην άκρη τις εσωτερικές πολιτικές διαφωνίες και να προσυπογράψουν τα κύρια αντικείμενα και τις πολιτικές του προγράμματος, για το καλό της ανάκαμψης της χώρας, για το καλό της ανάπτυξης και της απασχόλησης
Τι λες ρε μάστορα..
Για ποιο πρόγραμμα μιλάς, αυτό που απέτυχε παταγωδώς ;;
Tι να προσυπογράψουν ένα απίστευτο-αποικιακό μνημόνιο;
Για ποια ανάκαμψη, ανάπτυξη και απασχόληση μιλάς και μάλιστα μας κάνεις και συναισθηματική-πατριωτική επίκληση...
Άσε μας ρε Ρεν..

1 σχόλιο:

  1. ... Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτσον. Υπογραφή Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

    http://www.greektube.org/content/view/141770/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.