Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Συγχώνευση ΤΤ και TBank

Την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης των δυο εταιρειών αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της TBank.
    Η συγχώνευση θα γίνει με απορρόφηση της TBANK από το ΤΤ, με ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού των δύο εταιρειών.


    Η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής των μετοχών της TBANK προς τις νέες μετοχές του ΤΤ είναι 50 υφιστάμενες μετοχές της TBANK προς 1 νέα μετοχή του ΤΤ.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.