Tο νέο Μνημόνιο, που θα υπογραφεί πάνω στα ερείπια του πρώτου, θα οδηγεί στην λεηλασία του πλούτου της χώρας από τους δανειστές

From HEIL GAP
Χαιρετώ τους Ελευθέρους Έλληνες και σας φέρνω και μερικά στοιχεία που επαληθεύουν τις φήμες ότι «Οι ευρωπαίοι εταίροι μας ζήτησαν υποθήκες 270 δισ. ευρώ!»
Athens accused of bid to amend austerity deal, By Peter Spiegel in Brussels - Financial Times.
"Σύμφωνα με ενημέρωση έμπιστης πηγής για το τέχνασμα ( εδώ χρησιμοποιήθηκε η λέξη gambit η οποία παραπέμπει σε επιτραπέζια παιχνίδια και μεταφράζεται σε « άνοιγμα » δηλαδή στρατηγική κίνηση με την οποία θυσιάζεται κάποιο πιόνι
« ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΣΥΓΝΩΜΗ Ο HEIL GAP ΩΣ ΜΗ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ , ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΕΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ) , ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρότεινε την αλλαγή των € 50 δισ. του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων ως συμφωνηθείσα από τις ελληνικές αρχές και προσπάθησε να καθυστερήσει την ψηφοφορία της επόμενης εβδομάδας στη Βουλή, επιμένοντας ότι δεν μπορούσε να γίνει γρήγορα για διαδικαστικούς λόγους."
Πάντως πολλοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος σκέπτονται σοβαρά το ότι οι έλληνες «είναι πλέον προ των πυλών» του κοινοβουλίου και κάποιοι αποφάσισαν τελικά για την αρνητική τους ψήφο.
Και γενικά , διεθνώς επικρατεί μια αμφιβολία ότι θα περάσουν και άλλα μέτρα ενάντια στους έλληνες από την παρούσα βουλή .
Όσο για τους « Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa trionferà », θα τους υπενθυμίσω ότι πέρυσι στο μνημόνιο ένα , την έβγαλαν με εκδρομουλες στην ακρόπολη και παρελάσεις στην βουλή , μπόλικο επαναστατικό κομφετί και μαζεύοντας υπογραφές για την ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝΑ . ( Αυτό είναι το σχόλιο μου για την απόφαση του ΣτΕ για το Μνημόνιο , και ας το αντιληφτούν , αν και αμφιβάλω να θελήσουν να το πράξουν, έστω και μετά από αυτό ) .
Πάντως εγώ θα τους ερωτήσω :
Αλήθεια πως σας πούλησαν ; Τοις μετρητοίς ή επί πιστώσει ;.
Τώρα σχετικά με τον λόγο της καθυστέρησης της ψηφοφορίας ο HEIL GAP θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι το ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας, όρισε την Πέμπτη την εκδίκαση για τις διασώσεις των χωρών της ευρωζώνης από την κυβέρνηση στο Βερολίνο στις 5 Ιουλίου.
Μια πρόσφατη δημοσκόπηση δείχνει ότι το 60% των Γερμανών αντιτίθεται στην διασώσεις, οι οποίες παραβιάζουν επίσης την ΕΕ Συνθήκη της Λισαβόνας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
Εάν το δικαστήριο απορρίψει την αγωγή και επιτρέπει την διασώσεις η λεηλασία των χωρών μας θα συνεχιστεί με το πρόσχημα ότι θα πρέπει να πληρώνουμε «ΕΣ ΑΕΙ » τα τοκογλυφικά επιτόκια της ΕΚΤ ΔΝΤ ΕΕ, η δε αξιοπιστία της δικαστικής εξουσίας θα υπονομευθεί σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της εκτελεστικής και της νομοθετικής.
Αν το δικαστήριο δεχθεί το νόμο, από την άλλη πλευρά, οι πληρωμές της γερμανικής κυβέρνησης προς τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ( και όχι σε μισθούς συντάξεις και λοιπά ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ που ταΐζουν τον κοσμάκη ) μέσω των ελληνικών, ιρλανδικών και πορτογαλικών διασώσεων θα πρέπει να σταματήσει, θέτοντας τέλος στο σύστημα Ponzi, που έχει διοργανώσει η ΕΚΤ.
Πώς μια γερμανική δικαστική απόφαση θα μπορούσε να επηρεάσει ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία και να καταστρέψει το Ευρώ ;
ΚΑΘΟΛΟΥ .
Θα πρέπει να ήμασταν τελείως ΗΛΙΘΙΟΙ ώστε να πιστεύαμε ότι η δικαστική εξουσία στην ΕΕ δεν είναι χειραγωγούμενη .
Δεν έχουμε ούτε ελπίδες ούτε και αυταπάτες δια την συναίνεση του γερμανικού δικαστηρίου , υπέρ της συνέχισης της ληστείας των λαών της ευρωζώνης , από τις τράπεζες και τις δόλιες κυβερνήσεις-υπάλληλους των .
Σημείωση , Εδώ δε στην Ελλάδα και με την βοήθεια ενός πλήθους πρασινοφρουρών ΦΥΣΙΚΑ , ας μην το ξεχάσουμε ποτέ αυτό, ειδικώς όταν το γιαούρτωνα ανά τους δρόμους , θα αρχίσει να κατεβαίνει προς την βάση .
Αλλά η αντιπολίτευση στον ελληνικό πληθυσμό ως εκ τούτου θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να υπάρξει μια σωστή μαζική εξέγερση. Για το ξεπούλημα της χώρας μεταμφιεσμένο σε ιδιωτικοποίηση, και γιατί μας έβαλαν με το έτσι θέλω άλλη μια πόρπη στην ζώνη και αυτή δεν είναι καν κοντά στις προηγούμενες .

Tο νέο Μνημόνιο, που θα υπογραφεί πάνω στα ερείπια του πρώτου, θα οδηγεί στην λεηλασία του πλούτου της χώρας από τους δανειστές και σε ένα νέο “κούρεμα” των εισοδημάτων του πληθυσμού, προκειμένου να αποφευχθεί το “κούρεμα” των απαιτήσεων των δανειστών της χώρας, το οποίο για να είναι αποτελεσματικό, θα πρέπει να υπερβαίνει το 80%, φθάνοντας στα επίπεδα του 90% αυτών των απαιτήσεων των ντόπιων και ξένων εμπλεκομένων (όχι όλων φυσικά) τραπεζιτών.
Η Ευρώπη βρίσκεται σε συνταγματική κρίση αλλά και μια συνήθη κρίση της παράνοιας της . Κανείς δεν φαίνεται να έχει την εξουσία να επιβάλει μια λογική ανάλυση της κρίσης του χρέους περιφερειακών χωρών της ευρωζώνης . Αντί για την αναδιάρθρωση του προδήλως μη βιώσιμου , ως συνεχώς επιβαρυνόμενου χρέους της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας, και της Ελλάδας μας , οι πολιτικοί πιέζουν για όλο και μεγαλύτερα πακέτα διάσωσης με όλο και λιγότερο ρεαλιστικές συνθήκες λιτότητας, όπως ακριβώς ακούσαμε και χθες από τον νέο xontrompala ( είναι ξενική λέξη που οπωσδήποτε δεν στοιχειοθετεί την κατηγορία της ύβρεως ) υπουργό οικονομικών .
Δυστυχώς, δεν είναι απλώς «το λάκτισμα της μπάλας στο γήπεδο » αλλά μας πιέζει να ανεβάσουμε τις αλυσίδες μας με την βαρεία μπάλα του χρέους , επάνω στο Γολγοθά που δημιούργησαν για εμάς οι τράπεζες και όλα αυτά τα χρέη που έχουν δόλια συναφθεί από τους Έλληνες πολιτικούς , οι οποίοι επιτέλους ΔΕΝ έχουν ΚΑΙ την ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ να επιβάλουν στον ελληνικό λαό το να υπόκειται σε αυτόν τον ατελείωτο και προπαντός ΦΑΥΛΟ κύκλο της υποτελείας στο χρέους.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διότι ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ « ΕΙΧΕ » ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ .
Πως αλήθεια συμβαίνει και ξεχνούν πως ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ κέρδισαν την διακυβέρνηση της χώρας και ΟΧΙ με την επιβληθείσα λιτότητα ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ και το ξεπούλημα της πατρίδας ;.
Όποτε μάλλον και τα ναρκωτικά ήταν ληγμένα και με τέτοια ραγδαία λαθρομεταναστευση που επικρατεί, αυτά θα εισήχθησαν σε τεράστιες ποσότητες και θα έφτασαν και περίσσεψαν για όλους
Όμως η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι κάποτε , η χώρα ΜΕΓΑΛΟΣ οφειλέτης, δεν ήταν ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ελλάδα μήτε η Ιρλανδία, ΑΛΛΑ η Γερμανία. Όταν οι νικητές σύμμαχοι ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ την Γερμανία δια της αποπληρωμής αποζημιώσεων πολέμου (από τη Γερμανία) στις Βερσαλλίες το 1919, το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό, καθώς ο νεαρός «Keynes» προειδοποίησε κατά τη χρονική στιγμή στην περίφημη μπροσούρα του δια τις οικονομικές συνέπειες της ειρήνης. Για πάρα πολλούς ιστορικούς, ήταν η κατοπινή επιβολή της ατέρμονης λιτότητας τους Γερμανούς με το λογικό αποτέλεσμα ότι οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες να ευνοήσουν την άνοδο του Χίτλερ. Επιπλέον μέσα από την εμπέδωση των μαθημάτων της καταστροφικής αυτής πολιτικής , επείσθησαν οι ΗΠΑ, μετά το 1945, ότι όφειλαν να λάβουν μια εντελώς αντίθετη πορεία δράσης στο πρόγραμμα ενίσχυσης Marshall, γεγονός που επέτρεψε την οικονομική ανασυγκρότηση της Γερμανίας και της Δυτικής Ευρώπης ως προς το σύνολό της. Σίγουρα η πολιτική και οικονομική ελίτ της Γερμανίας σήμερα γνωρίζοντας ήδη αρκετά για την ιστορία της χώρας τους, δεν όφειλαν άραγε να εκτιμήσουν ότι η λιτότητα δεν είναι η απάντηση ;

HEIL GAP ( or mind the GAP )


Σχόλια

  1. Εγώ θα συνεχίσω να φωνάζω και να είμαι ...γραφικός:

    Κανένα νέο μέτρο δεν θα χρειαζόταν και καμία αύξηση της φορολογίας (άμεσης και έμμεσης) αν κόβονταν οι επιχορηγήσεις και οι μεταβιβαστικές πληρωμές κατά 50% και του χρόνου φτιάχναμε ξεκινώντας από τώρα προϋπολογισμό μηδενικής βάσεως.

    Οι Πρόεδροι τα ΔΣ τα έξοδα παράστασης οι αποζημιώσεις συμβουλίων οι γραμματείς κλπ κλπ των ΜΚΟ ΑΕ ΝΠΙΔ και άλλων παραμάγαζων που έχουν στηθεί στο κράτος και τοποθετούνται οι άριστοι των αρεστών είναι η μεγαλύτερη πληγή. Οχι μόνο για τις αμοιβές τους αλλά και για τις "δουλειές" που δημιουργούν.

    Κανένα νέο μέτρο δεν θα χρειαζόταν αν δεν γινόταν μια απλή διασταύρωση Ε1 και Ε9 με καταθέσεις και ακίνητα, ούτε τεκμήρια ούτε τίποτα. Αν καταργούσαμε και τις αποδείξεις αλλά είχαμε την έκδοση ονομαστικών παραστατικών με αναγραφή ΑΦΜ κάθε πελάτη θα πέθαινε η φοροδιαφυγή.

    Καμία ενίσχυση από την ΕΕ δεν θα χρειαζόταν αν μειωνόταν οι ασφαλιστικές εισφορές στο 25% με μια αύξηση 5% στους καθαρούς μισθούς. Θα είχαμε 20% μεγαλύτερη κατανάλωση , περισσότερους ΦΜΥ περισσότερο ΦΠΑ χωρίς να αυξάνουμε συντελεστές κάθε τρίμηνο.

    Καμία εξαγγελία δεν θα χρειαζόταν για οικονομία στο Δημόσιο αν είχαμε μηχανογράφηση ...φανταστείτε ασφαλισμένος ιατρός φαρμακείο ταμείο να ήταν on line εμείς έχουμε κάθε κατσικοχώρι για το στοίχημα του ΟΠΑΠ ...οι επιλογές των κυβερνήσεών μας

    Αλλά κανένα κόμμα εξουσίας δεν το θέλει γιατί κάπου πρέπει να βολεύονται οι συνδικαλιστές, οι δημοσιογράφοι και τα στελέχη του.Και όλοι αυτοί πρέπει να ..."αμείβονται".

    Τώρα όσο αφορά το φορολογικό και τις νομοτεχνικές του παρεξηγήσεις μια από τα ίδια: μισθωτοί συνταξιούχοι και αν υπάρχει κανένας έντιμος πλην χαζός ιδιώτης (χαζός γιατί πλέον όταν έχεις να κάνεις με κλέφτες και ψεύτες μόνο χαζοί είναι έντιμοι) θα πληρώσουν για μισθούς συντάξεις ακίνητα και ΙΧ .
    Επειδή οι εκλεκτοί των κομμάτων των ΔΙΒΕΤ και των ΔΕΤΕ δεν μπορούν να πιάσουν τη φοροδιαφυγή.
    Επειδή τα κόμματα δεν θέλουν να πιάσουν τη φοροδιαφυγή για να μην ενοχλήσουν τις τσέπες τους τις χορηγίες τους τα αφεντικά τους και του φίλους τους.
    Για άλλη μια φορά απλά βυθίζουν την κοινωνία στην ανεργία στην ανέχεια και στην ύφεση παίρνοντας ίδια μέτρα, όπως του 2010, που απέτυχαν παταγωδώς.
    Ο επιθανάτιος ρόγχος της χώρας είναι η βοή της πλατείας που αργά ή γρήγορα θα γίνει οργή και θα παρασύρει όλο το οικοδόμημα της φαυλότητας, της μεταπολίτευσης όπως βαυκαλιζόμαστε να το αποκαλούμε το έκτρωμα που έχει οικοδομηθεί και κατασπαράζει τους πολίτες.
    Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για διάλογο και συναίνεση και ευγένειες: είμαστε ή αυτοί ή εμείς.
    Και η επόμενη Κυβέρνηση όποια και να είναι μία πρέπει να είναι η πρώτη της δουλειά να γεμίσει τις φυλακές με πολιτικούς και διαχειριστές διαφορετικά θα συντριβεί και αυτή.
    Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτικό πολιτισμό και συναινέσεις με ανάλγητους κλέφτες και ψεύτες.

    ΥΓ

    ...ας ελέγξουν τα δις που έφυγαν έξω τα 2 τελευταία χρόνια φορολογικά (πόθεν και έσχες) ...αλλά θα ενοχληθούν οι τραπεζίτες μας και οι φίλοι καταθέτες μας ....
    ...ας κατασχέσουν ως προϊόν εγκλήματος καταθέσεις και περιουσία όσων εμπλέκονταν στους στημένους αγώνες ...

    και θα είχαμε τα διπλάσια έσοδα άμεσα σε σχέση με όσα προϋπολογίζουν και δεν θα εισπράξουν με το νομοσχέδιο που έχει ...νομοτεχνικές παρεξηγήσεις.

    Το μέλλον μας ( το δικό μας των παιδιών μας της χώρας μας) είναι στα χέρια ανθρώπων που δεν μπορούν να συντάξουν μια παράγραφο χωρίς ....παρεξηγήσεις και υπάρχουν χαχόλοι που ευελπιστούν ότι θα το εφαρμόσουν και θα αποδώσει κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. From HEIL GAP
    ΦΙΛΤΑΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ .
    Άλλωστε είναι κάτι που το ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ μας επέτρεψε και το αναλύουμε εδώ και πολύ καιρό .
    Και αυτό χωρίς λογοκρισίες η κάποιες άλλες παρεμβολές , χωρίς να έχουμε δηλώσει κομματικές προτιμήσεις παρά ΜΟΝΟ την αγάπη μας για την Ελλάδα .
    Και επιμένω στο χωρίς κομματικές προτιμήσεις , αλλά επειδή η αλήθεια είναι μια και μοναδική δεν μπορώ να ξεχάσω το προ-χθεσινοβραδινό ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ φίμωμα συντηρητικού βουλευτή « απο κάτι σκουπιδιαραίους της «ενημέρωσης» ( κλεπτό-ράιτ από άρθρο κ.Φ.Κρανιδιωτη) σε δελτίο ειδήσεων και την οχλαγωγία που επικράτησε με μοναδικό επιζητούμενο «το να μην ακουστούν οι παρατηρήσεις του ως προς την αναποτελεσματικότητα του μνημονίου ένα , άρα και για την ΜΗ αναγκαιότητα ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ » , εδώ δεν θα επεκταθούμε ούτε και θα αναφέρουμε τίποτε περισσότερο από το ότι ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΕΠΙΣΗΜΑ» από ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ , όπως : το δελτίο των Τερενς Κουικ – Παπαδόπουλου η από το δελτίο των 11 του φίλου μας Σπ. Χατζάρα . ( τώρα το αν συμπίπτουν οι απόψεις και οι υποψίες μας ότι η τρόικα «αμέλησε επιμελώς» τον οιαδήποτε έλεγχο στα καταστροφικά αποτελέσματα που επέφερε το μνημόνιο ένα στην χώρα μας , με τις απόψεις του κυρίου βουλευτή και τελικά συμφωνήσουμε σε όλα , ε , αυτό θα συμβεί « επειδή η αλήθεια είναι μια και μοναδική ».
    HEIL GAP ( or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=z9UWjacmOCw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.